pinterest
Keuken apparatuur voor kookliefhebbers: We love to cook!

Keuken apparatuur voor kookliefhebbers: We love to cook!

Ben je op zoek naar nieuwe keukenapparatuur en ben je een echte kookliefhebber? ATAG is een echt kookmerk: alles draait om koken. Het assortiment richt zich volledig op de keuken. Van stoomovens tot koelkasten en van inductiekookplaten tot afzuigkappen. Alle technische ingrediënten zijn aanwezig om het bewaren, bereiden, nuttigen en reinigen zo aangenaam mogelijk te maken. Alles gaat over passie voor koken. We vertellen je hieronder meer over wat er mogelijk is.

FotoKeuken apparatuur voor kookliefhebbers: We love to cook!

Inductiekookplaten

Voor elke culinaire thuiskok is de kookplaat het centrum van zijn kookuniversum. Dit is de plek waar u experimenteert met nieuwe ingrediënten, zoekt naar ontbrekende smaken en originele gerechten. De Atag kookplaten zijn echte blikvangers en geven alle ruimte voor langdurig en intensief gebruik. Voor elke soort thuiskok, van social cook, Pleasure seeker tot Semi-Pro, heeft het merk wat wils.

Als thuiskok kies je voor inductie om op constante temperatuur perfect vlees en vis te garen en om zowel te kunnen sudderen als voor een felle bakbereiding. De aankooktijd op inductie is ongeëvenaard, terwijl je wel energie bespaart. Bij inductiekoken warmt de kookplaat niet op, het is de pan die dankzij de  elektromagnetische spoelen rechtstreeks opwarmt. Daardoor kook je tot de helft sneller en is het heel veilig omdat je niet snel je vingers zult branden aan een hete kookplaat. Bij overkoken of morsen kan je de kookplaat snel en makkelijk schoonmaken.

Inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging

FotoKeuken apparatuur voor kookliefhebbers: We love to cook!

De ATAG Hood-in-Hob, oftewel de inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, geeft een nieuwe dimensie aan keukenarchitectuur. Door de in de kookplaat geïntegreerde afzuiging is er geen vrijhangende afzuigkap nodig. Hierdoor krijg je vrij zicht in de keuken wat een ruimtelijke sfeer creëert. Prachtige keukenontwerpen zijn hiermee mogelijk, zowel in wand- als eilandopstelling. De combinatie van de vrije zichtruimte, het sociale aspect en de ruimte om je culinair uit te leven kanis echt wel ideaal.

Bridge induction zone

FotoKeuken apparatuur voor kookliefhebbers: We love to cook!

Voor thuiskoks die het zo nu en dan groots willen aanpakken, heeft ATAG inductiekookplaten met rechthoekige kookzones die gekoppeld kunnen worden. Met een druk op de knop ontstaat er aaneengeschakeld een royale kookzone van 22 bij 40 cm. Zo heb je alle ruimte voor bijvoorbeeld een langwerpige pan om een visgerecht te bereiden. De geschakelde kookzone is ook uitermate geschikt om te grillen op een Teppan Yaki bakplaat.

Uiteraard kunnen de krachtige kookzones ook apart van elkaar gebruikt worden. De kookzones zijn met een duidelijke lijn of rasterpatroon aangegeven. Binnen dit grote vlak kunnen de pannen flexibel op elke plek geplaatst worden.

Iris slide control ®

FotoKeuken apparatuur voor kookliefhebbers: We love to cook!

De juiste warmte op het juiste moment is essentieel voor het slagen van een gerecht. Met ATAG’s unieke Iris Slide Control® kan je voor elke kookzone het gewenste vermogen instellen. Nauwkeurig, intuïtief en snel, een lichte veeg van de vingertoppen met de klok mee. De LED-lampjes onder de Iris Slider geven meteen aan wat er gebeurt. In het midden van de slider wordt de vermogensstand met een cijfer weergegeven.

Je kan kiezen uit 12 warmtestanden en daarbovenop nog de supersnelle booststand. De Iris Sliders zijn in dezelfde lay-out aangebracht als de kookzones, als het ware een cockpit, waardoor in een oogopslag te zien is welke slider voor welke kookzone is.

Magna: kookplaten en combi-stoomovens

FotoKeuken apparatuur voor kookliefhebbers: We love to cook!

MAGNA staat voor grootsheid. De MAGNA-lijn, die behalve uit kookplaten ook uit combi-stoomovens, bijbehorende lades en bijzondere afzuigkappen bestaat, blinkt dan ook uit door compromisloos materiaalgebruik, hoogwaardige detaillering en een grandioos lijnenspel. Functionaliteit en design komen prachtig samen in deze state-of-the-art ontwerpen. De vele nationale en internationale designprijzen die ATAG voor de MAGNA-lijn heeft mogen ontvangen zijn wat dat betreft een mooie bevestiging.

Matrix oven Black Steel

FotoKeuken apparatuur voor kookliefhebbers: We love to cook!

Kies je voor de robuuste MATRIX-lijn, dan heb je de luxe om de kleur te kiezen die het beste bij jouw smaak en interieur past. De mat zwarte grafiet kleur is een echte blikvanger in je keuken. De glanzend grijze RVS kleur is tijdloos en zorgt voor een strak lijnenspel. Nieuw is de kleur Black Steel (afbeelding). Deze industriële geborstelde metaal-look is de perfecte combinatie tussen de RVS metaallook en het stijlvolle donker van Grafiet.

Informatie aanvragen bij Atag

Hoe wilt u de informatie ontvangen?

Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen