pinterest
Kaelo is het feestelijkste en meeste sociale apparaat in de keuken

Kaelo is het feestelijkste en meeste sociale apparaat in de keuken

De ingebouwde koeler Kaelo brengt mensen bij elkaar. Onder genot van het perfect gekoelde glas wijn of frisdrank is Kaelo het shiny middelpunt in het kookeiland of keukenblad. De trendy koeler staat ook super cool in de badkamer of in de buitentafel onder de veranda.

Wijnkoeler Kaelo

De geïntegreerde wijnkoeler Kaelo is niet alleen handig, maar ook een lust voor het oog. Kaelo houdt de fles perfect op temperatuur, zodat u van de wijn kunt genieten zoals dat door de makers bedoeld was! Het ‘droge’ koelsysteem zorgt ervoor dat uw fles binnen 1-2 graden van de originele temperatuur blijft zonder dat uw fles nat wordt of ijsvorming krijgt.

Van water tot wijn, van ‘s morgens tot ‘s avonds.

Of het nu gaat om je favoriete wijn of je favoriete jus d’orange, Kaelo biedt de beste ervaring voor elke gekoelde drank, inclusief rode wijnen. De Kaelo plus variant heeft ten opzichte van de basisversie een extra functie speciaal voor rode wijn en een boost functie om een fles binnen 30 min 3-4 graden extra te koelen.

FotoKaelo is het feestelijkste en meeste sociale apparaat in de keuken

Happy moments

Met de Kaelo focust Denardi op de ‘social impact'. De koelkast houdt je eten koel, de vaatwasser doet de afwas, de Kaelo houdt je wijn op temperatuur. Heel functioneel, maar dit product heeft daarnaast ook een duidelijk sociaal element. Met Kaelo deel je happy moments.

Meer dan een wijn gadget

De wijnkoeler is eenvoudig in te bouwen en heeft alleen een stopcontact nodig. Kaelo wordt verzonken in het aanrechtblad. Het enige wat je ziet is de chromen kroon. Elke Kaleo wordt standaard geleverd met een gepolijste of geborstelde RVS kroon. Maar je kan ook kiezen voor een premium kroon gemaakt van Titanium, Nickel, Champagne, Brass, Gold, Copper, Gun Metal and Black.

FotoKaelo is het feestelijkste en meeste sociale apparaat in de keuken

Stralend middelpunt

Kaelo is ook leuk om te gebruiken dankzij de de 360 graden halo verlichting rondom de fles in de top van de cilinder. Door drie keer de kroon aan te raken kan je kiezen tussen 27 verschillende kleuren en 4 keer de kroon aanraken zorgt voor een mix van alle kleuren.

Deze website van Kaelo laat nog beter de kracht van het product zien. Meer weten? Vraag hier de brochure aan!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen