pinterest
Innovatieve hoogglans Dekton XGloss keukenbladen

Innovatieve hoogglans Dekton XGloss keukenbladen

Arte, maatwerkleverancier van keukenwerkbladen, breidt haar assortiment uit met de nieuwe en innovatieve Dekton XGloss serie. De nieuwe gepolijste versies van Dekton® bieden een kristalheldere glans en zijn door de uiterst hoge hardheid vrijwel bestand tegen alles. 

Werkbladen met extreme glans

FotoInnovatieve hoogglans Dekton XGloss keukenbladen

Maar liefst twee jaar onderzoek door fabrikant Cosentino ging aan de XGloss serie vooraf. De nieuwe innovatieve werkbladen worden met nanotechnologie en een mechanisch polijstproces geproduceerd. Het resultaat: een extreme glans met waterafstotende eigenschappen en een buitengewone vlekbestendigheid. Daarom is Dekton XGloss ideaal voor bladen van buitenkeukens, vloeren, wanden, trappen en gevels.

Halo en Spectra

FotoInnovatieve hoogglans Dekton XGloss keukenbladen

De XGloss kleuren Halo en Spectra zijn in het standaardassortiment van Arte opgenomen vanwege hun mooie heldere en egale tinten, die perfect passen in de moderne keuken. De Halo is een uitzonderlijke witte kleur (afbeelding hierboven) waardoor het blad weerspiegelt als glas.

FotoInnovatieve hoogglans Dekton XGloss keukenbladen

De Spectra is daarentegen juist diep zwart van kleur. Beide kleuren zijn beschikbaar in 3 diktes: 20 mm, 12 mm en 8 mm (nieuw!). De overige XGloss kleuren:  Splendor, Blaze en Lumina, zijn op aanvraag beschikbaar.

Over het materiaal Dekton

FotoInnovatieve hoogglans Dekton XGloss keukenbladen

Arte presents: Dekton® by Cosentino is het resultaat van een versnelde versie van natuurlijke steenprocessen, waarbij een geavanceerde mix van grondstoffen (zoals glas, porselein en kwarts) gebruikt wordt. Waar de natuur miljoenen jaren nodig heeft, wordt Dekton in een paar uur geproduceerd. En dat onder hoge temperaturen en extreem hoge druk dat resulteert in een materiaal met uiterst hoge vlek-, kras-, schok- en hittebestendigheid.

Dekton XGloss bij Scheffer Keukens

FotoInnovatieve hoogglans Dekton XGloss keukenbladen

Scheffer Keukens uit Zelhem is de eerste showroom ingericht met de populaire kleur Spectra. “Wij zijn trots op deze primeur. Wij volgen de ontwikkelingen in keukenwereld nauwgezet. Toen we hoorden van Dekton XGloss wilden we dit graag in de showroom opnemen. Met dit hoogglans keukenblad laten we iets unieks zien. Het materiaal is niet alleen kwalitatief goed, het is ook ijzersterk. Het is gewoon compleet nieuw!”, aldus Tonny Jansen, eigenaar van Scheffer Keukens en eveneens Cosentino Elite by Arte dealer.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen