pinterest
IJs- en water automaten van Sub-Zero

IJs- en water automaten van Sub-Zero

Zonder afbreuk te doen aan de esthetiek van de keuken, introduceert Sub-Zero z'n nieuwste inbouw ijs- en water dispensers. Met deze nieuwe productlijn geeft Sub-Zero niet alleen vorm aan innovatie, maar ook aan keukendesign.

FotoIJs- en water automaten van Sub-Zero   FotoIJs- en water automaten van Sub-Zero

 

De frisse smaak van schoon water

Als aanvulling op Sub-Zero's inbouwlijn koelkasten, zijn de modellen met geïntegreerde ijs- en water automaten 1219mm breed en hebben ze de mogelijkheid om maximaal 1.4 liter gekoeld en gefilterd water op te slaan. Een maximale ijsfunctie verhoogt de aanmaak van ijs met 40% gedurende een periode van 24 uur. Bovendien wordt door een geavanceerd water filtratiesysteem verontreiniging aanzienlijk tegengegaan, terwijl de frisse smaak van schoon water en ijs behouden blijft. 

Zoals standaard is bij de koelkasten van Sub-Zero, zijn de nieuwe modellen met ijs- en water automaat voorzien van een superieur besturingssysteem met dubbele compressor, dat afzonderlijk de temperatuur en vochtigheid regelt van het koel- en vriesgedeelte. Vooraf ingestelde temperaturen worden nauwkeurig binnen de +1 of - 1 graad gehouden om optimale versheid te kunnen waarborgen. 

FotoIJs- en water automaten van Sub-Zero

De producten van het familiebedrijf Sub-Zero, dat door een derde generatie wordt gerund, worden in de United States vervaardigd van alleen die hoogwaardige materialen waarvan bewezen is dat ze de tand des tijd doorstaan. Sub-Zero, ontwikkeld door- en voor de design incrowd, biedt een complete lijn van producten aan met oneindig veel ontwerpmogelijkheden en een ruime toepasbaarheid.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen