pinterest
Industrieel chic: de Twenty Cemento keuken van Modulnova

Industrieel chic: de Twenty Cemento keuken van Modulnova

"Industrieel chic" is een prachtige interieurtrend van de afgelopen jaren, die veel wordt toegepast in appartementen, lofts maar ook in villa's. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, beton en metaal krijgt het interieur een industriële look, die wij ook graag terugzien in de keuken. Een mooie reden om de Twenty Cemento keuken van Modulnova eens uit te lichten. Want als een keuken het stempel "Industrieel chic" verdient, dan is het de Twenty Cemento wel!

Natuurlijke materialen en robuuste elementen

De Twenty Cemento keuken van de Italiaanse keukenontwerper Modulnova is een prachtige keuken voor elke ruimte met een industriële look. Door het gebruik van nieuwe technologieën kunnen de fronten worden gecoat met een 3 mm dikke vloeibare cement laag. Deze coating droogt op tot een zijdezachte, duurzame laag met warme natuurlijke "steentinten".

FotoIndustrieel chic: de Twenty Cemento keuken van ModulnovaDe uitstraling van dit materiaal met beton-look wordt gecomplimenteerd door de natuurlijke materialen en robuuste elementen in de keuken, zoals de zwart granieten spoelbak Nero Assoluto en de ontbijt-bar van geborsteld en geolied hout, die haaks op het centrale kookeiland is gemonteerd.

FotoIndustrieel chic: de Twenty Cemento keuken van ModulnovaHet interieur van de kasten en lades heeft speciaal ontworpen accessoires om de werkruimte en opbergruimte te organiseren.

FotoIndustrieel chic: de Twenty Cemento keuken van ModulnovaDe Twenty Cemento heeft pure lijnen. De hoge kasten bieden voldoende opbergmogelijkheden en zijn praktisch ingedeeld om de keukenspullen te ordenen.

FotoIndustrieel chic: de Twenty Cemento keuken van ModulnovaDe robuuste ontbijtbar van geborsteld hout geeft de keuken een natuurlijke uitstraling.

FotoIndustrieel chic: de Twenty Cemento keuken van Modulnova

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen