Nieuwe inbouwapparatuur van Smeg

Op de internationale beurs Eurocucina in Milaan presenteerde Smeg nieuwe inbouwapparatuur welke gekarakteriseerd wordt door de unieke combinatie tussen technologie en design. De (ver)nieuwde ovens, gaskookplaten, koelkasten en wijnklimaatkasten van Smeg zijn innovatief en met het mooie design wat we van Smeg gewend zijn. Klik op de foto voor meer informatie en het aanvragen van gratis brochures!

Smeg oven Victoria Tradizionale   Smeg oven Victoria Tradizionale zwart
Smeg gaskookplaat Victoria Tradizionale zwart   Smeg gaskookplaat Victoria Tradizionale wit

Victoria ‘Tradizionale’ lijn

Na het grote succes van de 110cm fornuizen (TR4410) en de 90cm fornuizen (TR93 / TR90) introduceerde Smeg op Eurocucina 2014 een nieuwe lijn inbouwapparatuur uit de succesvolle Victoria ‘Tradizionale’-lijn, bestaande uit 60cm ovens, 45cm compact ovens en kookplaten.

Smeg koel-vries combinatie rf396rsixe met wijnkoelkast wf366ldnxe

Koelkasten en inbouw wijnklimaatkasten

De nieuwe koelkasten van Smeg beschikken over de perfecte mix tussen professionele technologie, innovatief design en intuïtief gebruiksgemak, waarbij rekening is gehouden met de kleinste details. De nieuwe vrijstaande koelkasten RF396RSIXE (90cm) en RF376RSIXE (74 cm) hebben een interieur van antibacterieel RVS en zijn voorzien van een multizone lade die instelbaar is als koelkast (+2° tot +8°C), chiller (2° tot +2°C) of vriezer (-15° tot -22°C). Deze koelkasten zijn te combineren met de vrijstaande wijnklimaatkast WF366LDXE, die ook voorzien is van een multizone lade.

De nieuwe inbouw wijnklimaatkasten CVI318X (met een capactiteit van 18 flessen) en CVI338X (met een capaciteit van 38 flessen) zijn voorzien van een touch screen in het glas, zodat de temperatuur en vochtigheidsgraad ingevoerd kunnen worden zonder de deur te hoeven openen. De CVI338X heeft twee aparte zones die in een verschillende temperatuur ingesteld kunnen worden. De planken in beide kasten zijn zo ingedeeld dat er ook grotere champagne-flessen inpassen.

De nieuwe compacte ovens van Smeg

In alle lijnen, waaronder ook de Linea en Classici-lijn, is een geheel vernieuwde 45cm nis lijn geïntroduceerd. (ovens, magnetrons, combi stoomovens, etc). Deze compacte apparaten hebben, naast veel nieuwe functies, ook een geëmailleerd interieur in plaats van roestvrijstaal. De nieuwe conceptuele designlijn Dolce Stil Novo bestaat uit diverse verrassende en veelzijdige producten, zoals de Dolce Stil Novo oven. Gemaakt van hoogwaardig glas en roestvrijstaal gecombineerd met de allernieuwste technologie.

BROCHURE AANVRAGEN

Smeg inbouw -
Smeg inbouw
Smeg vrijstaand assortiment -
Smeg vrijstaand assortiment

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen