Inbouw wijnbewaarkast met glasdesign van Liebherr

Inbouw wijnbewaarkast met glasdesign van Liebherr

De twee nieuwe inbouw wijnkasten WKE 582 GrandCru van Liebherr hebben stijlvol zwart of wit glasdesign en een SoftSystem deursluiting. Wordt de glasdeur lichtjes aangeraakt, dan opent deze enkele cm waarna de deur gemakkelijk verder naar beneden worden geopend. Wanneer de deur binnen drie seconden niet verder wordt geopend, dan sluit deze weer. De 45 cm hoge wijnklimaatkast is geschikt voor integratie in iedere keuken. 

Wijn altijd op de juiste temperatuur

Om optimaal van een wijn te kunnen genieten, moet de wijn op de juiste temperatuur worden geserveerd. De WKE 582 GrandCru biedt ruimte aan 18 Bordeauxformaat wijnflessen en de temperatuur is nauwkeurig instelbaar tussen de +5°C en +20°C. Zo kunnen bijvoorbeeld rode of witte wijnen op de ideale serveertemperatuur worden bewaard.
Deze inbouw wijnklimaatkast is energiezuinig (per dag is het verbruik minder dan 7 cent) en heeft een bijzonder laag geluidsniveau dankzij de gedempte onderdelen en de trillingvrij gemonteerde compressor. De relatieve luchtvochtigheid kan met ventilatietechniek worden aangepast en het apparaat beschikt over een FreshAir filter voor de aanvoer van zuivere lucht. Een deuralarm, een temperatuuralarm en een isolatie-glasdeur met UV-protectie waken over de kwaliteit van de wijn.

Inbouw wijnkasten van Liebherr met zwart glasdesign WKE 582 GrandCru

Voor een gelijkmatige verlichting heeft de WKE 582 GrandCru in de linker en rechter binnenwand dimbare LED zuilverlichting die apart kan worden geschakeld. Dankzij de minimale warmteafgifte van de LED’s kan de verlichting voor een smaakvolle presentatie continu blijven branden.

Inbouw wijnkasten van Liebherr met zwart of wit glasdesign WKE 582 GrandCru

De handgemaakte houten plateaus op telescooprails bieden een perfect overzicht en een gemakkelijke toegang tot de flessen. Extra lange rosé en witte wijnflessen kunnen eventueel veilig in de breedte worden weggelegd.

Inbouw wijnkasten van Liebherr met zwart of wit glasdesign WKE 582 GrandCru

Bekijk hier meer voorbeelden van wijnkoelkasten & vraag gratis informatie aan...


Brochure over Inbouw wijnbewaarkast met glasdesign van Liebherr aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP