pinterest
Inbouw wijnbewaarkast met glasdesign van Liebherr

Inbouw wijnbewaarkast met glasdesign van Liebherr

De twee nieuwe inbouw wijnkasten WKE 582 GrandCru van Liebherr hebben stijlvol zwart of wit glasdesign en een SoftSystem deursluiting. Wordt de glasdeur lichtjes aangeraakt, dan opent deze enkele cm waarna de deur gemakkelijk verder naar beneden worden geopend. Wanneer de deur binnen drie seconden niet verder wordt geopend, dan sluit deze weer. De 45 cm hoge wijnklimaatkast is geschikt voor integratie in iedere keuken. 

Wijn altijd op de juiste temperatuur

Om optimaal van een wijn te kunnen genieten, moet de wijn op de juiste temperatuur worden geserveerd. De WKE 582 GrandCru biedt ruimte aan 18 Bordeauxformaat wijnflessen en de temperatuur is nauwkeurig instelbaar tussen de +5°C en +20°C. Zo kunnen bijvoorbeeld rode of witte wijnen op de ideale serveertemperatuur worden bewaard. Deze inbouw wijnklimaatkast is energiezuinig (per dag is het verbruik minder dan 7 cent) en heeft een bijzonder laag geluidsniveau dankzij de gedempte onderdelen en de trillingvrij gemonteerde compressor. De relatieve luchtvochtigheid kan met ventilatietechniek worden aangepast en het apparaat beschikt over een FreshAir filter voor de aanvoer van zuivere lucht. Een deuralarm, een temperatuuralarm en een isolatie-glasdeur met UV-protectie waken over de kwaliteit van de wijn.

FotoInbouw wijnbewaarkast met glasdesign van Liebherr

Voor een gelijkmatige verlichting heeft de WKE 582 GrandCru in de linker en rechter binnenwand dimbare LED zuilverlichting die apart kan worden geschakeld. Dankzij de minimale warmteafgifte van de LED’s kan de verlichting voor een smaakvolle presentatie continu blijven branden.

FotoInbouw wijnbewaarkast met glasdesign van Liebherr

De handgemaakte houten plateaus op telescooprails bieden een perfect overzicht en een gemakkelijke toegang tot de flessen. Extra lange rosé en witte wijnflessen kunnen eventueel veilig in de breedte worden weggelegd.

FotoInbouw wijnbewaarkast met glasdesign van Liebherr

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen