pinterest
In elke keuken past een stoomoven: 4 X de mogelijkheden

In elke keuken past een stoomoven: 4 X de mogelijkheden

Of je nu een grote of kleine keuken hebt, of je voor vrijstaand of inbouw kiest, in elke keuken past een stoomoven. De nieuwe vrijstaande stoomoven van Miele kun je overal plaatsen. De Miele inbouwapparaten passen in elke hoge kast met een nis van 45 centimeter hoog en 55 centimeter diep. In dit artikel zetten we de vier verschillende stoomovens voor je op een rij en nemen de mogelijkheden onder de loep!

Wat kan je allemaal met een stoomoven?

In een stoomoven is het mogelijk om drie verschillende gerechten - zoals een compleet menu met aardappels, groenten en vis - in één keer te bereiden. De temperatuur, bereidingstijd en volgorde worden daarbij automatisch bepaald door het apparaat, zodat alles op hetzelfde tijdstip klaar is.

“Groenten, aardappelen, rijst en vis: je kunt het allemaal stomen, zelfs op drie niveaus tegelijk

Maar je kunt ook desserts maken, eieren koken, chocolade smelten, deeg rijzen, vlees sous-vide garen en babyflesjes steriliseren. En met de combi-stoomoven kan je afbakbroodjes, taart, quiche en ovenschotels maken. Bekijk onderaan dit artikel filmpje  “Tien redenen om je eten te stomen”

Vier soorten stoomovens

#Vrijstaande stoomoven van Miele

FotoIn elke keuken past een stoomoven: 4 X de mogelijkheden
Heb je in jouw keuken geen ruimte voor een inbouwapparaat? Dan is de vrijstaande stoomoven ideaal. Dit apparaat biedt alle voordelen van het stomen en je vindt er snel een plaatsje voor in de keuken.

#Stoomoven

FotoIn elke keuken past een stoomoven: 4 X de mogelijkheden
Wat je nodig hebt voor de plaatsing van een Miele-inbouwstoomoven is een nis met een hoogte van 45 centimeter. In de stoomoven kun je alle etenswaren garen die je normaal op de kookplaat in een pan met water kookt én het apparaat kan nog meer!

#Stoomoven met oven

FotoIn elke keuken past een stoomoven: 4 X de mogelijkheden
Miele heeft ook een volwaardige stoomoven en oven met alle ovenfuncties in één apparaat. Je kunt de functies ook met elkaar combineren door de luchtvochtigheid te bepalen. En echt waar, ovengerechten en baksels - zoals brood - worden door de toevoeging van stoom nog lekkerder!

#Stoomoven met magnetron

FotoIn elke keuken past een stoomoven: 4 X de mogelijkheden
Met dit apparaat kun je makkelijk en gezond stomen, maar ook snel ontdooien en verwarmen door de magnetronfunctie. De stoomoven met magnetron is ideaal te combineren met een oven, wanneer er plaats is voor twee inbouwapparaten. Wat natuurlijk ook wel weer heel erg mooi staat!

Voordelen van een stoomoven

De stoomoven is makkelijk te bedienen en tijdens het koken kun je met een gerust hart iets anders gaan doen: water kan niet meer overkoken, aanbranden is verleden tijd en een signaal geeft aan wanneer het gerecht klaar is. Nog even geen tijd om aan tafel te gaan? Dan wordt de warmhoudstand ingeschakeld en gaart het gerecht niet door.

Tien redenen om je eten te stomen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen