pinterest
IKEA koelkast valt in de prijzen bij de Consumentenbond

IKEA koelkast valt in de prijzen bij de Consumentenbond

IKEA heeft zichzelf weer eens bewezen. De inbouwkoelkast FROSTIG BC155 is door de Consumentenbond in de verbale prijzen gevallen als beste koop. Testen als koel- en vriescapaciteit,  energiegebruik, temperatuurstabiliteit, geluid, invriescapaciteit en extra's gingen hieraan vooraf en FROSTIG BC155 blijkt vooral zuinig en geruisloos te zijn en over een zeer goed koelvermogen te beschikken.

FotoIKEA koelkast valt in de prijzen bij de Consumentenbond   FotoIKEA koelkast valt in de prijzen bij de Consumentenbond

 

3D Keukenplanner

IKEA biedt een ruime keuze aan inbouwkoelkasten en -vriezers die worden voorzien van een deur in dezelfde stijl als de rest van de keuken. Bij IKEA zijn een heleboel verschillende stijlen verkrijgbaar, van landelijk tot modern. Klanten van IKEA die er over nadenken om een nieuwe keuken aan te schaffen, kunnen direct vanuit hun luie stoel experimenteren met deze verschillende stijlen met de 3D Keukenplanner. Met deze handige online tool kan je de keuken zelf tekenen, inrichten en van alle kanten bekijken in 3D. Ook de prijzen zijn meteen inzichtelijk. Klanten kunnen hun ontwerp vervolgens bespreken en optimaliseren met een keukenspecialist van IKEA in een van de vestigingen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen