pinterest
De nieuwe Metod keukens van IKEA

De nieuwe Metod keukens van IKEA

Ikea introduceert het nieuwe keukensysteem METOD, de opvolger van de FAKTUM keukens. Metod komt vanaf juni 2014 in de Ikea winkels en zal één van de meest betaalbare keukenoplossing op de Nederlandse markt zijn. Het systeem biedt meer mogelijkheden voor een individuele opstelling en uitstraling. De nieuwe keukensystemen hebben een uitstekende kwaliteit en functionaliteit. 

FotoDe nieuwe Metod keukens van IKEA  

FotoDe nieuwe Metod keukens van IKEA


Keukensystemen voor kleine en grote keukens

IKEA is altijd op zoek naar manieren om haar producten te verbeteren. De introductie van METOD keukensystemen is de grootste assortimentswisseling in de geschiedenis van IKEA en het resultaat van vijf jaar consumentenonderzoek en productontwikkeling. METOD heeft een eigen modulaire opbouw en een nieuwe montagetechniek. Daarnaast hebben de keukens een andere inrichting van de kasten en laden, waardoor verschillende nieuwe combinaties zijn te maken voor zowel kleine als grote ruimtes. Dit wordt duidelijk weergegeven in dit filmpje van Ikea:


En als je een FAKTUM keuken van Ikea hebt?

Tot de Nederlandse lancering van METOD op 2 juni 2014 blijft FAKTUM het best beschikbare aanbod van goed ontworpen, functionele, kwalitatieve én betaalbare keukenoplossingen op de Nederlandse markt. Tot minimaal twee jaar na de komst van het nieuwe keukensysteem zal IKEA losse FAKTUM artikelen blijven voeren. En ook na die periode kunnen klanten met al hun vragen over hun FAKTUM keuken bij IKEA terecht. Vanzelfsprekend blijft de garantie van 25 jaar ook volledig geldig.

FotoDe nieuwe Metod keukens van IKEA

FotoDe nieuwe Metod keukens van IKEA    

 FotoDe nieuwe Metod keukens van IKEA

 

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen