pinterest
Feest in de keuken met IKEA

Feest in de keuken met IKEA

IKEA helpt je tijdens de feestdagen in de keuken met handige keukenaccessoires, inbouwapparatuur en nog veel meer. Tijdens deze gezellige dagen wordt van de keuken extra veel gebruik gemaakt. Er wordt samen gekookt, stiekem gesnoept van het toetje en na een gezellige avond weer opgeruimd. Of je deze kerst nu veel- of iets minder tijd aan het kerstdiner besteedt, IKEA laat je stralen in de keuken

FotoFeest in de keuken met IKEA
Ruimtebesparende roltafel
 
FotoFeest in de keuken met IKEA
Handige kookinzetters

Ruimte besparen

Tijdens het bereiden van een groot kerstdiner kom je vaak ruimte te kort. Met de roestvrijstalen STABIL kookinzetters heb je slechts één pan nodig om verschillende etenswaren tegelijk te koken. Zo bespaar je ruimte én energie. Een roltafel geeft net dat extra beetje ruimte in de keuken, zonder deze helemaal te moeten herinrichten. De RÅSKOG roltafel (in stijlvol donkergrijs of fris turquoise) is dan ook een onmisbare hulp in de keuken. Dankzij het robuuste ontwerp kan je de roltafel makkelijk verplaatsen en gebruiken waar je wilt.

FotoFeest in de keuken met IKEA
Design afzuigkap
 
FotoFeest in de keuken met IKEA
Praktisch keukentrapje

Handige en stijlvolle oplossingen

Kinderen helpen graag in de keuken. Dankzij de BEKVÄM keukentrap kan je ze makkelijk op gelijke hoogte brengen. Het stabiele en veilige trapje is gemaakt van massief hout en door de handgreep in de bovenste trede makkelijk verplaatsbaar.  En om je huis tijdens de feestdagen vrij  te houden van kookluchtjes is er  de stijlvolle POTENTIELL afzuigkap. Deze wandafzuigkap laat niet alleen geur en vet verdwijnen, maar brengt ook modern design in de keuken en zorgt voor extra verlichting op het werkblad. 

FotoFeest in de keuken met IKEA
Oven met stoomfunctie
 
FotoFeest in de keuken met IKEA
Duurzame voorraaddozen

Vers, vers & nog eens vers

Bij IKEA zijn nu ook ovens met stoomfunctie verkrijgbaar. Handig voor het bereiden van groente en vis. De MIRAKULÖS heteluchtoven heeft naast een stoomfunctie ook een grillplaat en een geïntegreerde vleesthermometer. Onmisbaar voor  de perfecte kalkoen of rollade. Te veel eten gemaakt? Bewaar de restjes in de 365+ voedselopbergers. De duurzame voorraaddozen zijn ontworpen om elke dag te gebruiken. Elke doos heeft specifieke eigenschappen zoals ventielen in de kleinere voor restjes, en een rooster op de bodem van de grotere, om fruit en groenten in op te bergen.

Keukenplanservice op afspraak
Van plan om een nieuwe keuken aan te schaffen? Het ontwerpen kan leuk, maar ook uitdagend zijn. Bij IKEA kan je nu een afspraak maken om je keuken te plannen met hulp van een specialist. Deze keukenspecialist neemt, tegen een kleine vergoeding, twee uur de tijd om samen een keukenoplossing te maken aan de hand van jouw behoeften en dromen.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen