pinterest
Nieuw design voor de iconische Smeg koelkasten

Nieuw design voor de iconische Smeg koelkasten

De iconische FAB28 en de FAB32 koelkasten van Smeg zijn vernieuwd! De koelkasten in jaren 50 stijl zijn echte iconen; een functioneel product dat door het stijlvolle design een opvallend meubelstuk in het interieur is geworden. Nu ze zijn vernieuwd, zijn er vooral aan de binnenkant veel nieuwe, innovatieve technologische kenmerken.

Creatief & stijlvol ontwerp

De FAB28 en de FAB32 zijn bekend om het creatieve en stijlvolle ontwerp. De koelkasten zijn verkrijgbaar in verschillende originele versies, onder andere de FAB28 specials; Union Jack, Italiaanse tricolore en het Blackboard model – waar je daadwerkelijk op kunt schrijven – en in 15 prachtige kleuren. De kleuren Taupe, Emerald Green en Ruby Red worden hier nu aan toegevoegd.

FotoNieuw design voor de iconische Smeg koelkasten

Smeg FAB28 in de nieuwe kleuren Ruby Red, Taupe & Emerald Green

Vandaag de dag behoren de Smeg Jaren 50 koelkasten tot de meest herkenbare keukenapparaten ter wereld.

Met een sterke persoonlijkheid en unieke stijl zijn de FAB28 en de FAB32 voorlopers in de populaire 50’s woonstijl. Het vintage uiterlijk heeft ervoor gezorgd dat een essentieel apparaat in het huishouden getransformeerd is naar een klassiek item dat perfect past in ieder interieur. Geen wonder dat de Smeg Jaren 50 koelkasten de show stelen in veel reclames, internationale films en op social media. Vandaag de dag is het dan waarschijnlijk ook één van de meest herkenbare keukenapparaten ter wereld.

FotoNieuw design voor de iconische Smeg koelkasten

Technologische innovaties

De glanzende chromen details benadrukken de zachte ronde vormen van de koelkast en door de nieuwe smallere deurscharnieren zijn de FAB28 en de FAB32 nog eleganter. De technologische innovaties garanderen hoogwaardige en maximale efficiëntie. Door de introductie van het Multiflow systeem wordt koelen geoptimaliseerd. Dit systeem verspreid de temperatuur evenrediger in het hoofd component en in de fruit en groenten lades, waardoor energieverlies wordt voorkomen.

Dankzij de technische aspecten zijn de koelkasten beoordeeld als A +++, de meest efficiënte energieklasse.

Bovendien is er een 0 graden component toegevoegd, deze temperatuur is perfect om vlees en vis vers te houden. Ook is er een anti-ice back panel toegevoegd, dit voorkomt het vormen van ijs in de koelkast. Aan beide zijden zijn er energiezuinige ledlampen geplaatst, zodat elke hoek van de koelkast goed belicht wordt. Dankzij deze en de andere technische aspecten zijn de FAB28 en de FAB32 koelkasten beoordeeld als A +++, de meest efficiënte energieklasse.

In 2019 worden deze nieuwe innovaties ook op de FAB5, FAB10, FAB30 en de FAB50 uitgevoerd. Bekijk hier meer Smeg producten

Informatie aanvragen bij Smeg

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen