pinterest
GROHE Red®: Eén keukenkraan voor koud, warm én kokend heet water

GROHE Red®: Eén keukenkraan voor koud, warm én kokend heet water

Binnen enkele seconden genieten van een kop thee, snel rijst koken en soep bereiden kan met GROHE Red®. De twee innovatieve keukenkranen van Grohe zorgen voor koud, warm en kokend heet water!

Koud, warm als kokend heet water

De elegante keukenkraan Red® Mono is te gebruiken naast een reguliere keukenkraan. De tweede variant, de GROHE Red® Duo, is één kraan waarmee de gebruiker zowel koud, warm als kokend heet water kan tappen. Dit levert een flinke besparing van de werkbladruimte op! Beide varianten zijn uitermate veilig; ze beschikken over een geïsoleerde uitloop waardoor de kraan zelf niet warmer wordt dan de gekozen mengwater temperatuur. Bovendien zijn de kranen voorzien van een gecertificeerde kinderbeveiliging.

Voor de veiligheid is het kokend hete water alleen te gebruiken door middel van een trek-draai bedieningsgreep. Deze beweging kunnen kleine kinderen niet maken.

FotoGROHE Red®: Eén keukenkraan voor koud, warm én kokend heet water

De keuken is steeds meer een leefruimte geworden. En daarmee worden de eisen die mensen aan design stellen, steeds hoger. De keukenmengkraan is het minst dure maar tegelijkertijd het meest gebruikte apparaat in de keuken (tot wel 90 keer per dag!). De StarLight® technologie van Grohe waarborgt dat de GROHE Red® na al dit gebruik prachtig blijft glanzen. En om te voorkomen dat de uitloop van de kraan door het kokend hete water te heet wordt, is gebruik gemaakt van de GROHE CoolTouch® technologie.

Voor de veiligheid is het kokend hete water alleen te gebruiken door middel van een trek-draai bedieningsgreep. Deze beweging kunnen kleine kinderen niet maken. De GROHE Red varianten zijn te gebruiken in combinatie met een boiler die dezelfde naam draagt. Voor deze boiler is alleen een koudwaterleiding in de keuken nodig. De boiler levert 6 liter water per minuut van 105 graden tot 15 liter van 50 graden per minuut.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen