pinterest
Grohe professionele keukenkranen. Eyecatcher in je keuken

Grohe professionele keukenkranen. Eyecatcher in je keuken

Met een professionele keukenkraan wordt het werken in de keuken een stuk eenvoudiger en leuker. Je geniet van de voordelen die een professionele keukenkraan je biedt en je hebt ook een echte eyecatcher in je huis!

De professionele uitloop kun je uittrekken, buigen, 360° draaien en met één hand bedienen.

In de keuken zijn vakmanschap en timing zeer belangrijk. Professionele koks weten dit beter dan wie ook. Daarom is bij de ontwikkeling van de nieuwste professionele keukenkranen van GROHE uit de series Essence en Concetto advies gevraagd aan professionals en zijn de kranen zo ontworpen dat ze voldoen aan alle wensen van amateurkoks.

FotoGrohe professionele keukenkranen. Eyecatcher in je keuken

Deze keukenkranen van GROHE functioneren zo goed dat je alle aandacht kunt richten op wat je aan het doen bent. De professionele uitloop kun je uittrekken, buigen, 360° draaien en met één hand bedienen. Je kunt bovendien heen en weer switchen tussen de gewone en douchestraal zonder dat je de kraan eerst dicht hoeft te draaien.

Vrolijk element in je keuken

Ben je op zoek naar een echte eyecatcher in je keuken? Dan is deze keukenkraan ook echt iets voor jou. Bij deze nieuwe professionele keukenkraan kun je namelijk een gekleurde slang bestellen die de kraan een compleet nieuwe look geeft.

FotoGrohe professionele keukenkranen. Eyecatcher in je keuken

De slang is eenvoudig te verwisselen en is in de volgende kleuren beschikbaar:  rood, oranje, geel, groen, blauw, paars, roze, marmer, bruin en grijs. De kranen zijn 485 mm (GROHE Concetto) en 533 mm (GROHE Essence) hoog, waardoor ze in de meeste gevallen ook geschikt zijn voor keukens met kastjes boven de gootsteen.

FotoGrohe professionele keukenkranen. Eyecatcher in je keuken

De kranen van beide series zijn beschikbaar in zowel chroom als Supersteel. SuperSteel is een unieke krasbestendige coating die niet gevoelig is voor vingerafdrukken en daarnaast een RVS look heeft.

Design en duurzaam in één

Grohe ontzorgt door slim gebruik van water. De innovatieve design kranen zorgen ervoor dat je nog makkelijker rekening kan houden met water- en energiebesparingen, terwijl je geniet van een prachtig ontwerp. Heb je kinderen die na het spelen hun handen willen wassen en vaak de kraan vergeten uit te zetten? Of ben je gek op koken en gebruik je de kraan vaak en van korte duur? In het kraanassortiment vind je de kraan, die perfect bij jouw huishouden past.

De elegante éénhendelmengkranen met waterbesparende technologie en hoge, draaibare uitloop zijn praktisch en verbruiken 50% minder water

FotoGrohe professionele keukenkranen. Eyecatcher in je keuken 

Past een kraan met een bedienbare hendel het best bij jouw huishouden? Er zijn diverse series éénhendelmengkranen die zijn uitgerust met de waterbesparende GROHE EcoJoy® technologie. Zelfs bij een volle straal verbruikt de kraan 50% minder water. De kraan voldoet daarmee aan de lokale en internationale normen voor ecologisch bouwen.

Door de lichte bediening van de hendel kan de temperatuur en het volume van het water makkelijk en precies worden geregeld. De hoge uitloop en draaibare uitloop maken de kraan praktisch voor huishoudelijk handelingen. Het duurzame en comfortable ontwerp zorgt voor een moderne look in de keuken.

 Het water van de aanraakvrije infraroodkraan stroomt heel exact, waardoor waterverbruik tot 70% wordt verminderd

FotoGrohe professionele keukenkranen. Eyecatcher in je keuken

Nog een mooi voorbeeld! De GROHE Essence E serie bestaat uit infrarood bedienbare kranen die bescherming bieden tegen de verspreiding van bacteriën, in combinatie met een mooi design. De infraroodkraan wordt niet handmatig gebruikt en is erg zuinig: water stroomt in exact benodigde hoeveelheden, waardoor waterverbruik tot 70% wordt verminderd.

De aanraakvrije bediening zorgt voor een betrouwbaar en hygiënisch watergebruik met kinderen in huis. De kraan is duurzaam afgewerkt en uitgerust met 6V lithium batterij die ongeveer 7 jaar meegaat. De kwaliteit van het ontwerp zorgt ervoor dat intensief gebruik mogelijk is.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen