Grohe Blue Home kraan voor gefilterd, bruisend & gekoeld water

Grohe Blue Home kraan voor gefilterd, bruisend & gekoeld water

Ben jij ook een liefhebber van kraanwater? Dan is de mooie Grohe Blue Home keukenkraan een echte aanwinst voor jouw keuken. Deze slimme 2 in 1 kraan filtert het kraanwater tot koel, zuiver drinkwater en zelfs koolzuur kan naar smaak worden toegevoegd voor heerlijke bubbels. Een innovatief systeem dat niet alleen gemakkelijk, maar ook voordelig en milieuvriendelijk is!

Gezuiverd kraanwater met of zonder bubbel

Met deze stijlvolle kraan van Grohe heb je het gemak van een keukenkraan én kan je direct een karaf koud, zuiver en zelfs - wanneer je ervan houdt - bruisend water tappen. Dit allemaal dankzij een filter, een koelelement en een koolstoffilter die zorgen voor de pure smaak van water. Via twee van elkaar gescheiden waterwegen in de kraan tap je ook normaal (warm of koud) leidingwater. Een echte topper voor de keuken dus!

Gefilterd en gekoeld drinkwater uit de keukenkraan met de mogelijkheid tot bruisend water. Grohe Blue Home kraan #keuken #kraan #grohe

De temperatuur van het gefilterde en ongefilterde water regel je simpel met de hendel. En met de links gemonteerde greep met geintegreerde LED display, bepaal je de hoeveelheid koolzuur voor in je koele glas water. Zo kan je kiezen uit plat water, met een lichte tintel of bruisend water.

Milieuvriendelijk en geldbesparend

Het zuivere drinkwater van GROHE Blue Home kost maar een vijfde van de prijs van mineraalwater. Je bent dus voordeliger uit, voorkomt veel plastic afval en hoeft nooit meer te sjouwen met waterflessen!

Gefilterd en gekoeld drinkwater uit de keukenkraan met de mogelijkheid tot bruisend water. Grohe Blue Home kraan #keuken #kraan #grohe

Het GROHE Blue Home systeem wordt in de ruimte onder uw waterkraan geplaatst. De kraan is beschikbaar met een L-uitloop, een C-uitloop en een U-uitloop. In glanzend chroom of een matte RVS-uitstraling.

Meer weten? Kijk het filmpje hieronder of vraag vrijblijvend een brochure aan!

Brochure over Grohe Blue Home kraan voor gefilterd, bruisend & gekoeld water aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP