pinterest
Glanzend schone vaat in 58 minuten met Miele G6000 EcoFlex

Glanzend schone vaat in 58 minuten met Miele G6000 EcoFlex

De G 6000 EcoFlex van Miele is het nieuwste van het nieuwste op het gebied van vaatwassers. Dit slimme apparaat zorgt voor een perfect schone vaat in minder dan één uur met een laag stroomverbruik. De indeling van de gloednieuwe vaatwasser is zeer flexibel en heeft handige, geel gemarkeerde elementen om kopjes, wijnglazen en andere vaat handig te plaatsen. Bovendien kan het apparaat draadloos met internet worden verbonden en via een app worden bediend. Met recht een slimme afwasmachine te noemen!

Zeer efficiënt energiegebruik

De G 6000 EcoFlex is opvallend door het innovatieve design en een reeks bijzondere technische eigenschappen, waardoor het apparaat nog sneller, energiezuiniger en efficiënter is. Gebruikers van moderne afwasmachines met een laag stroomverbruik klagen vaak over lange looptijden of zijn nog wel eens ontevreden over de resultaten van het schoonmaken. Met het nieuwe QuickPowerWash programma wordt de vaat perfect schoon en droog in slechts 58 minuten. Hiervoor heeft Miele speciale vaatwas-tabletten ontwikkeld, die extra snel oplossen. Onder meer door de EcoTech warmteopslag bereiken de vaatwassers een hoge energie-efficiëntie, die nog 20% zuiniger zijn dan de hoogste energieklasse A+++. Bij deze techniek wordt via twee gescheiden watercircuits het schone water opgewarmd door het oude, gebruikte water. Zo is minder vermogen nodig voor verdere opwarming van het water.

FotoGlanzend schone vaat in 58 minuten met Miele G6000 EcoFlex

Flexibele en functionele indeling

Dankzij de vernieuwde korven is de vaatwasser zeer flexibel en biedt gemak bij het laden. Handig is de variabele 3D bestekbak met plek voor lang en smal bestek zoals keukenmessen en een opklapbaar gedeelte om andere vaat meer ruimte te geven.

FotoGlanzend schone vaat in 58 minuten met Miele G6000 EcoFlex

Door de verstelbare en opvouwbare onderdelen van de korven kunnen rode wijnglazen met lange stelen en grote borden of schalen eenvoudig worden geplaatst. Speciale siliconen noppen zorgen ervoor dat kopjes niet kunnen verschuiven.

FotoGlanzend schone vaat in 58 minuten met Miele G6000 EcoFlex

Alle flexibele onderdelen die kunnen worden verwijderd of worden opgeklapt. Ze zijn herkenbaar aan gele markeringen die met symbolen aangeven waar ze voor dienen en wat de mogelijkheden zijn.

FotoGlanzend schone vaat in 58 minuten met Miele G6000 EcoFlex

Slimme vaatwasser met app

Bepaalde modellen vaatwassers G 6000 EcoFlex kunnen draadloos met het internet worden verbonden. Met de gratis Miele app kunnen de apparaten via een smartphone of tablet worden bediend. Daarnaast stuurt deze app automatisch een bericht wanneer bijvoorbeeld het glansspoelmiddel of regenereerzout moet worden aangevuld.

FotoGlanzend schone vaat in 58 minuten met Miele G6000 EcoFlex

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen