pinterest
Dit is koelen 2.0

Dit is koelen 2.0

De nieuwe Vario 200 koelkast en vriezer van Gaggenau hebben een minimalistisch interieur, waardoor er veel ruimte is voor je producten en alles heel overzicht kan worden ingeruimd. Alle ingrediënten worden prachtig belicht door warm zachte ledlampen op kristalheldere glasplateaus en riante deurbakken. Het warme licht benadrukt speciale nuances zoals het natuurlijk esdoorn van de flessenhouders en de licht bronzen bedieningsknop, waarmee je de vochtigheid in de vershoudladen kunt regelen. 

Flessenhouders

FotoDit is koelen 2.0

De twee flessenhouders van massief esdoornhout beschermen flessen van verschillende formaten, inclusief magnum. Ze sluiten magnetisch op elkaar aan waardoor ze een groter geheel vormen. Plaats tot maximaal vijf flessenhouders over de breedte van het glasplateau of drie in de diepte. De planken van kristalhelder glas zijn afgewerkt met profiellijsten in licht brons geanodiseerd aluminium met een satijnen afwerking.

Verlichting

FotoDit is koelen 2.0

De warme verlichting maakt het fijn om de koelkast te openen en te zoeken wat je nodig hebt. Het lichtpaneel van de koelkast en de 0°C vershoudlade zijn warm getint door heldere ledverlichting. De lampen in de vriezer zijn tactisch naar voren geplaatst, tussen de planken. 

Bedieningsknop

FotoDit is koelen 2.0

Met de licht bronzen bedieningsknop kun je heel gemakkelijk de vochtigheid in de vershoudladen regelen. Door de luchtvochtigheid aan te passen, houd je je ingrediënten langer vers. Ga naar de Gaggenau website voor meer informatie over de koel-vrieskasten uit de Vario 200 serie. 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen