Gaggenau apparatuur 400 en 200 serie

Gaggenau apparatuur 400 en 200 serie

Op de LivingKitchen 2013 heeft Gaggenau noviteiten voor de particuliere, moderne keuken laten zien. Gaggenau introduceert hierbij tegelijkertijd twee nieuwe series bakovens met een verschillend design: de 400 serie en de 200 serie.

Sculpturaal design ontmoet purisme

De apparaten uit de 400 serie worden met een nauwelijks uitstekend front ingebouwd en de apparaten uit de 200 serie worden volledig vlak geïntegreerd ingebouwd. Beide series bevatten bakovens, combi stoomovens, magnetrons, koffievolautomaten en warmhoudlades. Kenmerkend voor beide series zijn de hoge functionaliteit, de nauwgezette afwerking en de toepassing van hoogwaardige materialen. Daarnaast waarborgt het uniforme bedieningsconcept een eenvoudige en intuïtieve bediening van alle apparaten.

Gaggenau bakoven en koffievolautomaat 400 serie
bakoven en koffievolautomaat 400 serie

Gaggenau bakoven en stoomoven 200 serie
bakoven en stoomoven 200 serie

De apparatuur van de 400 serie

De bakovens, combi-stoomovens, combi magnetrons, koffievolautomaten en warmhoudlades van de 400 serie van Gaggenau zijn uitsluitend uit hoogwaardige materialen zoals roestvrijstaal en glas vervaardigd. De frontpanelen van de 60 of 76 brede apparaten zijn aan de achterzijde in roestvrijstaal uitgevoerd. De deuren kunnen in een hoek van 180 graden worden geopend. Elk apparaat behoudt ook in combinatie met andere apparaten zijn individuele karakter. Drie apparaten boven elkaar of een panoramaopstelling van 45 cm hoge apparaten naast elkaar; talloze inbouwvarianten zijn mogelijk. Daarnaast kan ook de voor Gaggenau zo karakteristieke bedieningsmodule naar wens worden gepositioneerd, zowel aan de boven- of onderkant van het apparaat. 

 bakovens 400 serie | Gaggenau
bakovens 400 serie met greeploze deuren
 
 Baksteen | Gaggenau
Deze "baksteen" verandert de oven in een steenoven


De bakoven 400 serie

Een hoge functionaliteit en een heldere vormtaal kenmerken de nieuwe bakovens 400 serie van Gaggenau. Door hun sculpturale design zijn de tot 76 cm brede apparaten van massief roestvrijstaal duidelijk aanwezig, zonder dat ze de ruimte domineren. Tegelijkertijd openen ze een breed scala aan combinatiemogelijkheden.

bakoven 400 serie met TFT-touch-display | Gaggenau

Een bijzonderheid vormt het 47 mm uitstekende front in samenspel met een front zonder bedieningspaneel en greeploze deuren. Een noviteit is de bedieningsmodule met TFT-touch-display. Deze wordt gekenmerkt door een eenvoudige en intuïtieve bediening en biedt bovendien nieuwe functies zoals bijvoorbeeld een automatische deuropening. De bakoven 400 serie biedt perfecte oplossingen voor de meest uiteenlopende kookgewoontes, smaken en voorkeuren.

De 200 serie

De puristisch vormgegeven bakovens 200 serie kan middels een nieuw inbouwconcept vlak geïntegreerd worden ingebouwd. Verkrijgbaar in de drie kleurnuances antraciet, metallic of zilver, kunnen de apparaten decent in ieder interieur worden ingepast of heel bewust een kleurcontrast met hun omgeving vormen. De 200 serie bakovens biedt de perfecte voorwaarden voor de meest uiteenlopende kookgewoontes, smaken en voorkeuren.

combi-stoomoven koffievolautomaat combi-magnetron | Gaggenau 200 serie

Het aanbod bevat naast bakovens, stoomovens, combi-stoomovens, magnetrons, combi-magnetrons ook koffievolautomaten en warmhoudlades. De 60 cm brede apparaten beschikken over volledig glazen fronten en zijn in drie kleurnuances verkrijgbaar. De deuren kunnen worden geopend in een hoek van 110 graden. De apparaten kunnen naast of boven elkaar op ooghoogte worden geplaatst; de bakovens kunnen ook onder het werkblad worden ingebouwd. Voor welke combinatie ook wordt gekozen – het resultaat vormt altijd een perfecte eenheid.

Veelzijdig comfort

Alle apparaten uit de nieuwe series beschikken over dezelfde bedieningsfilosofie en hebben een bedieningsmodule met een TFT-touch-display. De hoofdfuncties worden via twee draaiknoppen gestuurd en zijn constant op het TFT-touch-display zichtbaar. De nevenfuncties kunnen via het touchveld worden opgeroepen en zijn alleen zichtbaar indien nodig. Op deze wijze kunnen alle functies van het apparaat eenvoudig en comfortabel worden bediend. Met de kerntemperatuursensor worden bijvoorbeeld vlees, vis en deeggerechten tot op het juiste moment gegaard. Een draaispit zorgt voor rondom knapperig bruin vlees, bijvoorbeeld gevogelte, rollades of lamsbouten. Met een speciaal accessoire, de pizzasteen, verandert de bakoven in een echte steenoven en kunnen op professionele wijze pizza’s en brood worden gebakken. Dankzij de pyrolyse-functie reinigt de oven met een druk op de knop zichzelf.

Net zo gemakkelijk als bij de bakoven, kunnen ook bij de andere apparaten uit de serie alle functies via de bedieningsmodule worden ingesteld. Bijvoorbeeld de unieke combinatie van stoom en hete lucht bij de combi-stoomoven, waardoor naast stomen en garen ook onder andere bakken, smoren, regenereren, warmhouden, gisten, grillen en gratineren mogelijk is.

Meer informatie over Gaggenau vind je bij inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP