pinterest
Gaggenau apparaten 400 & 200 serie

Gaggenau apparaten 400 & 200 serie

In moderne keukens vind je inbouwapparaten die samenwerken. Ovens die aansluiten op ingebouwde koffiemachines, koelkasten die perfect passen bij grote wijnklimaatkasten en kookplaten die naadloos overgaan in Teppanyaki. De luxueuze keukenapparaten uit de 400 en 200 series van Gaggenau laten de ruimte optimaal werken.

Een kwestie van smaak.

Een bakoven, combi-stoomoven of combi-magnetron van Gaggenau is een ambitie voor vele thuiskoks. Kiezen voor keukenapparaten uit de 400 of de 200 serie? Het is een kwestie van smaak. De apparaten uit de 400 serie worden met een nauwelijks uitstekend front ingebouwd en de apparaten uit de 200 serie worden volledig vlak geïntegreerd ingebouwd. In beide series vind je ook koffievolautomaten en warmhoudlades. Alle apparaten zijn eenvoudig en intuïtief te bedienen.

Geïnspireerd door de professionele keuken hebben de bakovens veel voordelen, zoals een capaciteit tot 300 °C en een kerntemperatuursensor die tot op één graad nauwkeurig is. Een indrukwekkend apparaat in het gebruik en om naar te kijken.

FotoGaggenau apparaten 400 & 200 serie

Gaggenau 400 serie

Bakovens, de 400-serie

De bakovens in de 400 serie zijn ontwikkeld om te voldoen aan de wensen van de meest veeleisende kok. Je kan kiezen tussen 60 of 76 cm brede volledig glazen deuren met een roestvrijstalen achterwand, ook in Gaggenau antraciet. De TFT-display kan intuïtief worden bediend met roestvrijstalen draaiknoppen. Raak het scherm aan en de greeploze deur opent stil tot wel 180 graden. De automatische programma’s bieden ondersteuning en met het gemak van Home Connect kan je de oven op afstand bedienen en in de gaten houden.

FotoGaggenau apparaten 400 & 200 serie

Gaggenau 200 serie

Bakovens, de 200-serie

De 200 serie bakovens zijn vlak geïntegreerd in het oppervlak en daardoor net iets subtieler, maar met net zoveel culinair potentieel. Drie apparaten boven elkaar of een panoramaopstelling van 45 cm hoge apparaten naast elkaar; talloze inbouwvarianten zijn mogelijk. Daarnaast zijn er handgrepen die passen bij de koelkasten en vriezers van de 200 serie, in de volgende drie kleuren: Gaggenau antraciet, metallic en zilver. Zo kunnen ze in ieder interieur worden ingepast of heel bewust een kleurcontrast met hun omgeving vormen.

De 'baksteen' verandert de oven in een steenoven.

FotoGaggenau apparaten 400 & 200 serie

Met de roestvrijstalen bedieningsknoppen en de TFT-display kan je niet alleen tot 13 verwarmingsmethoden tot 300 °C regelen, maar is er ook een pizzasteenbereiding mogelijk, waarmee je net zo geweldig bakt als met een traditionele steenoven.

FotoGaggenau apparaten 400 & 200 serie

De voor Gaggenau zo karakteristieke bedieningsmodule kan naar wens worden gepositioneerd, zowel aan de boven- of onderkant van het apparaat. De hoofdfuncties worden via twee draaiknoppen gestuurd en zijn constant op het TFT-touch-display zichtbaar. De andere functies kunnen via het touchveld worden opgeroepen en zijn alleen zichtbaar wanneer nodig. Zo kunnen alle functies gemakkelijk worden bediend.

Met de kerntemperatuursensor worden bijvoorbeeld vlees, vis en deeggerechten tot op het juiste moment gegaard. Een draaispit zorgt voor rondom knapperig bruin vlees, bijvoorbeeld gevogelte, rollades of lamsbouten. Met een speciaal accessoire, de pizzasteen, verandert de bakoven in een echte steenoven en kunnen op professionele wijze pizza’s en brood worden gebakken. Dankzij de pyrolyse-functie reinigt de oven met een druk op de knop zichzelf.

Net zo gemakkelijk als bij de bakoven, kunnen ook bij de andere apparaten uit de serie alle functies via de bedieningsmodule worden ingesteld. Bijvoorbeeld de unieke combinatie van stoom en hete lucht bij de combi-stoomoven, waardoor naast stomen en garen ook onder andere bakken, smoren, regenereren, warmhouden, gisten, grillen en gratineren mogelijk is.

FotoGaggenau apparaten 400 & 200 serie

De series kunnen perfect worden gecombineerd met elkaar. Zo is in deze luxe keuken een 200 serie bakoven, koffievolautomaat en warmhoudlade gecombineerd met een 400 serie Vario flex inductiekookplaat, werkbladafzuiging en Teppanyaki. De koel-vriescombinatie en afwasautomaat uit de 200 serie blijven discreet verborgen achter keukenfronten.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden van alle Gaggenau keukenapparaten? Ga naar de website.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen