pinterest
Design afvalbakken met handige functies

Design afvalbakken met handige functies

Simplehuman, leverancier van keukenaccessoires, breidt haar functionele lijn van design afvalbakken uit met twee kleuren: roségoud en donkerbrons. De nieuwe kleuren zijn beschikbaar voor halfronde afvalbakken met sensor, diverse pedaalemmers en afvalbakken met twee compartimenten voor recycling.

Halfronde afvalbakken

FotoDesign afvalbakken met handige functies

De halfronde afvalbak onderscheidt zich door het strakke design en het kwalitatief hoogwaardige materiaal. De onzichtbare coating voorkomt vingerafdrukken en bacteriën wat zorgt voor een altijd vlekkeloos aanzicht. Dankzij de dynamische detectietechnologie reageert de afvalbak nauwkeurig op de omgeving zonder dat het deksel onverwachts of te vroeg opengaat. De afvalzakhouder is verdekt opgeborgen aan de achterkant van de afvalbak en biedt ruimte voor twintig zakken. De afvalzakken zijn daardoor eenvoudig te vervangen. Bovendien passen de zakken perfect in de vorm van de afvalbak waardoor de gebruiker niet hoeft te zoeken naar het juiste formaat afvalzak.

Pedaalemmers  

FotoDesign afvalbakken met handige functies

De pedaalemmers zijn gemaakt van roestvrij staal en beschikken net als de halfronde afvalbakken over een innovatieve afvalzakhouder aan de achterkant van de afvalbak. Dankzij de roestvrije ring blijft de afvalzak uit het zicht en op zijn plek. Door het ontbreken van een bodemplaat blijft er meer ruimte over voor afval. Het grote en robuuste pedaal is schokbestendig en het gepatenteerde sluitingsmechanisme verzekert een langzame en geluidloze sluiting van het deksel. De pedaalemmers zijn geschikt voor alle soorten keukens en leverbaar in de maten 4.5, 6, 30, 45 en 55 liter.

Afvalbakken met twee compartimenten  

FotoDesign afvalbakken met handige functies

De rechthoekige stalen pedaalemmer beschikt over twee compartimenten om afval en recyclebaar materiaal te scheiden in één ruimtebesparende afvalbak. Het tweede compartiment is een praktische afvalbak voor recyclebaar afval met een handige hendel om de afvalbak eenvoudig te legen. Hij is net als andere afvalbakken van simplehuman uitgerust met de innovatieve afvalzakhouder, een schokbestendig pedaal en een mechanisme voor langzame en geluidloze sluiting van het deksel.

Meer praktische accessoires voor de keuken vind je hier 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen