pinterest
Frisse kleuren in de keuken met deze nieuwe werkbladen

Frisse kleuren in de keuken met deze nieuwe werkbladen

Haal de zomer in huis met de nieuwste Dekton kleuren geïnspireerd op altijd bruisende steden die gegarandeerd zullen zorgen voor een instant en fris zomergevoel voor ieder project. Bekijk de nieuwste kleuren werkbladen die bijdragen aan een zonnig humeur in huis.

Dekton werkbladen voor een zonnige look in de keuken

FotoFrisse kleuren in de keuken met deze nieuwe werkbladen

Dekton® VIENNA XGloss Basiq Collection: Met een witte, glanzende gespikkelde kleur die helderheid geeft en het beste uit elke ruimte haalt. 

FotoFrisse kleuren in de keuken met deze nieuwe werkbladen

Dekton® NAYLA Natural Collection: Een matte, witgespikkelde kleur die ieder interieur een heldere, ruime uitstraling geeft. Het is de ideale kleur voor subtiele projecten vol licht waar esthetische eerlijkheid het vaandel. 

FotoFrisse kleuren in de keuken met deze nieuwe werkbladen

Dekton® QATAR XGloss Basiq Collection: Een glanzende beige gespikkelde kleurschakering die doet denken aan de rust van het zand en de schoonheid van de woestijn.

De nieuwe Dekton® heeft drie kleuren XGloss Basiq. Mechanisch gepolijst materiaal met een stralende kristalglans. Na de XGloss Solid collectie met effen kleuren en de XGloss Natural collectie met marmerlooks is dit de derde XGloss collectie met toegankelijke kleuren voor een groot publiek. Met de natuur als inspiratiebron laat deze kleur zich gemakkelijk toepassen in de meest inspirerende en grensverleggende projecten.

De nieuwe werkbladen zijn een combinatie van tijdloos design, vooruitstrevende eigenschappen en ze zijn hitte- en vlekbestendigheid

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen