pinterest
Fornuizen in alle maten en kleuren

Fornuizen in alle maten en kleuren

Fornuizen worden steeds professioneler; door hun multifunctionele mogelijkheden zijn het volledige kookcentra geworden. Roestvrij staal of nostalgisch geëmailleerd in een opvallende kleur: de fornuizen van nu zijn een professionele keuze voor elke kookliefhebber.

Heerlijk koken met een fornuis op maat

Fabrikanten van fornuizen bieden voor ieder wat wils, het accent ligt daarbij op uitstraling én functionaliteit. Ze zijn er op gas of inductie en met kleuren en technieken die passen in de keuken van nu. En het leuke is dat ze vrijwel op maat gemaakt kunnen worden. De gaskookplaten met gietijzeren pannendragers kunnen wel zes kookpitten herbergen en kunnen worden gecombineerd met een wokbrander, visbrander of Teppan Yakki-plaat. De fornuizen in verschillende breedtes (van extra breed tot extra smal) komen met één, twee of soms wel vier ovens tegelijk en alles is mogelijk. Denk aan de grote, traditionele koepelgasovens of multifunctionele ovens met grillbranders. Maar ook de fornuizen met een combinatie van een heteluchtoven, een conventionele oven met grill en een sudderoven zijn geen uitzondering meer.

Eigentijds design

De robuuste karakteristieke fornuizen zijn prominent aanwezig. Ze passen prima in een klassieke én moderne setting. De strakke, professioneel ogende roestvrijstalen exemplaren misstaan niet in de moderne industriële keuken of maatwerk houten keukens. De nostalgische fornuizen met robuuste bedieningsknoppen mogen niet ontbreken in een Bourgondische landelijke keuken. Daar nemen de imposante fornuizen de plaats in van de traditionele schouw, maar dan wel vertaald naar een eigentijds design. En met kleuren en technieken die passen in de keuken van nu.

Voorbeelden van fornuizen

FotoFornuizen in alle maten en kleuren

De Steel GENESI fornuizen, zijn het neusje van de zalm en worden tailermade geproduceerd. De fornuizen zijn verkrijgbaar in 70cm, 90cm 100cm en 120cm brede uitvoeringen. Dit fornuis heeft de unieke roestvrijstalen combi-steam techniek, zodat de gerechten niet uitdrogen tijdens het bakproces. De massieve messing branders met vlakke gietijzeren pannendragers zorgen voor een hoger rendement tot wel 6kW. Lees hier meer...

FotoFornuizen in alle maten en kleuren

Het 110 cm brede Victoria fornuis van Smeg combineert de laatste technologie met tijdloos klassiek design. Het TR4110-fornuis is voorzien van maar liefst 3 ovens (2 multifunctionele ovens en 1 grilloven) en heeft een gaskookplaat met 7 branders.  (klik op de foto voor meer informatie)

FotoFornuizen in alle maten en kleuren

Steel heeft de fornuizen serie Genesi uitgebreid met keukenmodules passend bij de kleur van het fornuis, zoals deze module in RVS. De indeling van de verschillende modules en van het fornuis is geheel naar wens in te vullen.

FotoFornuizen in alle maten en kleuren

Een fornuis is per definitie al een blikvanger in de keuken, maar met een Stoves fornuis in verschillende kleuren heb je een echte eyecatcher in huis. Het multifunctionele Richmond 900 DFT fornuis kan in elke RAL kleur worden besteld, maar je kan ook kiezen uit drie matte kleuren: créme wit, karmijn rood en gitzwart (klik op de foto voor meer informatie)

 


FotoFornuizen in alle maten en kleuren

De veelgekleurde fornuizen van Stoves kunnen ook worden "bedrukt"met je favoriete foto. Foto's van je vakantie, je favoriete gerecht of een bedrijfslogo worden kleurvast en vocht- & krasbestendig geplaatst en maken je fornuis mega exclusief!

FotoFornuizen in alle maten en kleuren
Ook de Ascot en Genesi fornuizen van Steel zijn uitgevoerd in roestvrij staal, maar zijn ook verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren. Vraag hier vrijblijvend informatie aan.

Kijk voor meer informatie en inspiratie op het gebied van fornuizen naar ons product-overzicht  en naar onze inspiratie-borden op Pinterest. Bovendien is het mogelijk om via onze brochure-service gratis mooie brochures te bestellen boordevol informatie.

FotoFornuizen in alle maten en kleuren


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen