pinterest
Sterk en gebruiksvriendelijk: wandmengkraan Focus

Sterk en gebruiksvriendelijk: wandmengkraan Focus

Hansgrohe heeft zichzelf weer overtroffen met haar nieuwe ééngreeps wandmengkraan. Deze kraan is ontworpen voor de wastafel- en keukenkranen serie Focus en heeft de naam ComfortZone gekregen doordat hij op de wand gemonteerd wordt en daardoor het keukenblad vrij blijft. Dit creëert ruimte op je aanrecht en biedt daardoor een hoog gebruikers- en onderhoudsgemak. De hoogte kun jezelf bepalen en hierdoor is deze kraan ook uiterst geschikt voor boven uitstortgootstenen.

FotoSterk en gebruiksvriendelijk: wandmengkraan Focus

 

Het ontwerp

Robuustheid en een stijlvol ontwerp sieren de Focus wandmengkraan. Hij is gemaakt van verchroomd messing, hij kan een draai maken van 180° en is met de rechte, vlakke greep eenvoudig te bedienen. En daarnaast kan hij zeker tegen een stootje. Gemak alom. Deze eigenschappen maken de Focus kraan zeer aantrekkelijk voor in de keuken maar ook voor bijvoorbeeld bedrijfsruimtes.

De technologie van Hansgrohe

De nieuwe Focus wandmengkraan is voorzien van een perlator met AirPower technologie. Het water wordt vermengd met lucht, wat een volle, krachtige straal geeft. Dankzij het QuickClean anti-kalksysteem is met slechts één vinger over de perlator wrijven genoeg om eventuele kalkafzetting te verwijderen. Met de SafetyFunctie instelbare heetwaterbegrenzing kan vooraf de maximale temperatuur ingesteld worden.

Over Hansgrohe

Hansgrohe is het premium merk voor douches, badkamer- en keukenkranen, thermostaten en afvoeren binnen de internationale Hansgrohe Groep. Beloond met talrijke awards vanuit de hele wereld staan de producten van Hansgrohe voor innovatieve technologie, het hoogste niveau van functionele kwaliteit en design. Dat is de grondslag voor het succes van het merk als wereldleider op douchegebied en een van de meest toonaangevende sanitairfabrikanten wereldwijd. Met uitvindingen zoals de glijstang, verstelbare douchestralen, QuickClean anti-kalksysteem, AirPower, CoolStart, Select en de EcoSmart technologie geldt Hansgrohe als innovatief leider in de internationale sanitairbranche.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen