pinterest
Floww: één kraan voor alles

Floww: één kraan voor alles

Floww maakt je leven gemakkelijk, want deze kraan is niet alleen een kokendwater kraan maar tapt warm, koud, kokend én gefilterd water. Waar je vroeger verschillende apparaten en kranen voor nodig had, heb je nu genoeg aan één kraan. Met één beweging tap je koud, warm, kokend of gefilterd water. Gewoon, op je gevoel.

Verschillende Floww-systemen

Floww biedt de keuze uit vier productlijnen; elk met eigen kranen, boilers en filters en speelt in op uitstraling, kwaliteit en - heel belangrijk - plezier. En dat in combinatie met prijzen die lager liggen dan je verwacht. De slimme en stijlvolle kranen floww zijn een luxeproduct, maar wel betaalbaar. Een merk van deze tijd. Het uitgekiende ontwerp van de systemen verraadt jouw goede smaak. Niet opzichtig, maar ingetogen en verfijnd. Floww is positief en toegankelijk. En daarom wil je deze kraan hebben.

FotoFloww: één kraan voor alles
Floww is nieuw, maar kent een rijke historie en is door Itho Daalderop in het leven geroepen. Deze fabrikant heeft een schat aan ervaring op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve kwaliteitsproducten die (meer) comfort brengen in jouw huis. Voor floww geldt hetzelfde en dat laat het bedrijf zien met uitvindingen als de 3-in-1 kokendwaterkraan, de elektronische kraan (4-in-1) en de plintboiler.

FotoFloww: één kraan voor alles

Floww is ontwikkeld en gefabriceerd volgens moderne productiemethoden, en voldoet daarom aan de hoogst mogelijke kwaliteitseisen. Meer weten over floww? Vraag vrijblijvend informatie aan!

FotoFloww: één kraan voor alles

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen