High End koelen en vriezen

De koelsystemen van Fisher & Paykel hebben hoogwaardig design en een innovatieve vormgeving. Geen standaard koelkasten, maar Big Size koelsystemen, multi-ladekoelkasten en koellades, waarmee je de vrijheid hebt om de lade te plaatsen waar dit het best past in de keuken.

Strak design

Fisher & Paykel Cooldrawer koellade #koelkast #koellade


Fisher & Paykel Cooldrawer

Dankzij de Fisher & Paykel CoolDrawer heb je nooit meer koelruimte te kort. Je kan de koellade met strak design ook gebruiken naast je standaard koelkast, diepvries of wijnkelder heb je vanaf nu altijd die extra koelruimte in het kookeiland of onder het aanrecht. Zo bijven levensmiddelen langer vers en zullen de voedingsstoffen, vitaminen en mineralen beter behouden blijven.

Big Size

Fisher & Paykel big size koel vries combinatie

De verschillende Big Size Combi-koelkasten van het exclusieve merk bieden niet alleen heel veel ruimte om te koelen, door de ActiveSmart™ technologie zorgen ze ook voor een perfect microklimaat voor groenten en fruit en alle andere voedingsproducten. Bovendien zijn ze een schitterende eyecatcher in iedere keuken.

Fisher & Paykel koel-vriescombinatie

Fisher & Paykel vrijstaande koel-vriescombinatie

De multi-ladekoelkasten hebben meerdere temperaturen: om te koelen, vriezen, wijn te bewaren, om snel voedsel af te koelen of om specifiek groenten en fruit langer te bewaren naar behoefte van het moment.

In Nederland bevindt zich de showroom van Fisher & Paykel in het ETC Design Center Europe. Dit is de plek om te ontdekken wat er speelt in de wereld van interieur en is door de jaren heen uitgegroeid tot het design center van Europa. Wil je meer weten over de keukenapparaten van Fisher & Paykel? Vraag hier dan vrijblijvend de informatiebrochure aan. 

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen