pinterest
Filtermengkraan: gefilterd drinkwater uit de kraan

Filtermengkraan: gefilterd drinkwater uit de kraan

Water drinken is belangrijk om je gezond en fit te voelen, we drinken dan ook steeds meer kraanwater. Met de nieuwste filtermengkraan van Blanco tap je heerlijk gefilterd drinkwater rechtstreeks uit de keukenkraan. Dat betekent water met minder kalk en meer smaak. Zo drink je voortaan het lekkerste water bij je thuis, 100% hygiënisch en comfortabeler dan ooit.

FotoFiltermengkraan: gefilterd drinkwater uit de kraan

Keukenkranen voor het lekkerstewater

Met een modern design en een innovatieve technologie maakt BLANCO van je kraan een verfrissende waterbron. En dat betekent ook geen gesjouw met verpakkingen waterflessen én het einde van kalk in de koffiemachine. Gefilterd drinkwater, rechtstreeks uit de kraan, heeft dan ook heel wat voordelen – een betere smaak voorop. En dat proef je, of je nu een glas kraanwater drinkt, koffie of thee zet, zelf sodawater bereidt of ijsblokjes maakt.

Huishoudelijke toestellen zoals de koffiemachine en waterkoker gaan ook langer mee.

De innovatieve meertrapsfilter ‘Best Water Technology’ – ingebouwd in de onderkast – zuivert het leidingwater verschillende keren. Zo worden zelfs de fijnste deeltjes die de smaak kunnen beïnvloeden, zoals zand of metaal, verwijderd. Ook calcium en chloor worden uit het water gefilterd: voor een nog betere smaak én minder kalkaanslag, waardoor huishoudelijke toestellen zoals koffiemachine en waterkoker langer meegaan.

FotoFiltermengkraan: gefilterd drinkwater uit de kraan

Eenvoudige bediening

De filtersystemen van BLANCO zijn heel erg hygiënisch met gescheiden leidingen voor het gefilterde water. De bediening van de BLANCO-filtermengkranen is kinderspel met twee aparte hendels: rechts voor koud of warm water, links voor gefilterd water. De mengkranen kunnen ook perfect achteraf worden ingebouwd. 

Drie nieuwe modellen

De drie modellen hebben een modern design. Fontas II heeft een L-vormige vaste uitloop en Fontas-S II heeft L-vormige uitloop met een uittrekbare uitloop voor extra bewegingsruimte op en naast je spoeltafel. Handig bijvoorbeeld om je waterkoker of het waterreservoir van je espressomachine te vullen met gefilterd water. Blanco Trima heeft een gebogen vaste uitloop in chroom.

FotoFiltermengkraan: gefilterd drinkwater uit de kraan

Blanco Trima Filter Chroom

FotoFiltermengkraan: gefilterd drinkwater uit de kraan

Blanco Fontas-S II Filter met uittrekbare sproeikop

FotoFiltermengkraan: gefilterd drinkwater uit de kraan


Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen