pinterest
Sub-Zero Wolf voor een feestelijk familiediner

Sub-Zero Wolf voor een feestelijk familiediner

Met de feestdagen voor de deur, zal er veel tijd gespendeerd worden in de keuken. Er wordt niet zomaar eten op tafel gezet. Culinaire hoogstandjes en de meest exclusieve haute cuisine creaties zullen familieleden en vrienden verrassen en verblijden. De imposante kook- en koelinstallaties van Sub-Zero & Wolf ademen Amerikaanse stijl en leveren stuk voor stuk een waardevolle toevoeging aan uw gerechten.

 FotoSub-Zero Wolf voor een feestelijk familiediner    FotoSub-Zero Wolf voor een feestelijk familiediner

Verse produkten door perfecte koeling

De koelkasten van Sub-Zero bieden een gescheiden koelsysteem. Dit zorgt ervoor dat producten verser blijven, de typische cranberrysaus nooit naar vis smaakt en de aardappelpuree geen metalen nasmaak krijgen. Ongewenste geuren en smaken blijven niet rondcirculeren en kunnen op die manier geen andere producten bederven. Op deze manier zullen al uw gerechten nóg lekkerder zijn.

 FotoSub-Zero Wolf voor een feestelijk familiediner  FotoSub-Zero Wolf voor een feestelijk familiediner  FotoSub-Zero Wolf voor een feestelijk familiediner

Een heerlijk diner door stomen, wokken & grillen

Bij een feestelijke gelegenheid als het Amerikaanse Thanksgiving Day speelt eten speelt een grote rol; de traditie is om op gevulde kalkoen te eten. Wolf's keukenapparatuur is gemaakt van solide staal, robuuste knoppen en gietijzeren pannendragers. Functionaliteit, opvallend modern design, prestaties en zeer nauwkeurige bedieningen zijn de kerneigenschappen. Van stomen tot grillen, traditionele bijgerechten kunnen worden bereid op de 6 verschillende integreerbare domino's van de zelf samen te stellen gas kookmodules. Perfect gestoomde sperziebonen, goed gebakken zoete aardappelen en glad geroerde fluffy marshmallows, niets staat de home-chef meer in de weg. Als dessert wordt pecannotentaart of pompoentaart gebakken in ovenapparatuur die aansluit bij de veeleisende thuiskok. Alles voor de perfecte maaltijd.

 FotoSub-Zero Wolf voor een feestelijk familiediner    

De wijn op exact de juiste temperatuur

Naast de maaltijd misstaat een goede fles wijn natuurlijk niet. De wijnbewaarkasten van Sub-Zero zijn zo ontworpen dat ze de wijn beschermen tegen alle schadelijke factoren van buitenaf. Perfecte condities, perfecte wijnen. Sub-Zero & Wolf bieden de luxueuze, robuuste apparatuur waarmee een dit allemaal kan worden gerealiseerd. Niet alleen voor familiediners en feestdagen, maar met de apparatuur van Sub-Zero & Wolf kan iedere dag een luxueuze, lekkere maaltijd op tafel gezet worden.

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen