Falcon Nexus: hedendaags & trendy koken

Falcon Nexus: hedendaags & trendy koken

Een vrijstaand fornuis is en bllijft een grote blikvanger in de keuken. De fornuizen van Falcon passen in alle keukens; van stadsappartement tot landgoed. De moderne look van de Nexus sluit aan bij verschillende interieurstijlen en past bijzonder mooi bij de trend van modern urban living. Ideaal voor het creëren van een atmosfeer van een loft. Met zijn industriële look, moderne bedieningsknoppen en afwerking in chroom is de Nexus de perfecte keuze voor een designkeuken. Eigenzinnig, hedendaags en trendy koken.

Maak van het koken een festijn

Kokkerellen op een Nexus is een plezier. Het fornuis met de breedte van 110 centimeter of het kleinere formaat Nexus 90 is van alle gemakken voorzien: met twee grote ovens, een aparte grill, een uitschuifbare lade om brodddeeg en een groot kookoppervlak met vijf pitten (keuze tussen inductie en gas). De ideale hulp bij de voorbereiding van dagelijkse maaltijden, brunches op zondag of een dinner party met vrienden. Verkrijgbaar in de kleuren black (gloss), stainless steel, slate en white en ook in een model van 90 centimeter. Lees hier meer...

Modern loft met fornuis Falcon Nexus 110 wit

Over Falcon
Falcon is ’s werelds oudste fornuisproducent en fabrikant van het eerste vrijstaande fornuis, de Kitchener. Nu, 180 jaar later, worden alle fornuizen nog steeds op dezelfde plek in het Verenigd Koninkrijk gemaakt, in Royal Leamington Spa.

Falcon Nexus fornuis wit. Het fornuis is van alle gemakken voorzien: met twee grote ovens, een aparte grill, een uitschuifbare lade en een groot kookoppervlak met vijf pitten.

Brochure over Falcon Nexus: hedendaags & trendy koken aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP