Extra opbergruimte met de keukenkasten van Blum

Wie je ook bent en waar je ook woont, voldoende ruimte in de keuken om de voorraad op te bergen is overal een issue. Daarom heeftVan Hoecke, specialist in opbergen, lades & indelingen, meubelbeslag & klapdeuren, verschillende praktische oplossingen voor opbergkasten in de keuken. Zoals de "Space Tower", de ideale en georganiseerde voorraadkast voor elk formaat keuken.

Nieuwe generatie keukenkasten

Een standaard voorraadkast heeft planken vol producten waar je meestal niet kan vinden wat je op dat moment nodig hebt. Eens in de zoveel tijd diep je producten op die de houdbaarheidsdatum al tijden zijn gepasseerd, omdat je niet meer wist dat je ze had. Je kunt in de traditionele voorraadkast veel kwijt, maar er bestaat een manier om gemakkelijker bij die producten te kunnen en overzicht te houden van wat je in huis hebt...

Blum voorraadkast keuken met handige indeling Legrabox - moderne apothekerskast

Meer opbergruimte voor de keukenvoorraad

Een veel gekozen oplossing is de apothekerskast. Een zware deur die je in zijn geheel uittrekt met daarachter een rek waar je de voorraad kunt opbergen. Hierin kan je de voorraad altijd goed zien, maar voor in de kast kunnen kleine producten en opengescheurde zakken door de open draadmanden naar beneden vallen. Daarom is er nu de Space Tower van Blum: voor maximaal gebruik van de opbergruimte en optimaal gebruiksgemak door de lades.

Je trekt de voorraad heel eenvoudig lade per lade naar je toe. Dit gaat ook nog eens met het grootste gemak, want hoe zwaar beladen ook – de geleiders lopen soepel en licht. En wanneer je toch meer ruimte nodig hebt omdat je gewoon graag veel voorraad in huis hebt, dan zijn er extra brede lades die een paar decimeter meer opbergruimte hebben. Meer nog dan twee enkele kasten naast elkaar. De lades van de Space Tower zijn in veel verschillende afmetingen leverbaar, voor elk huishouden op maat.

Blum voorraadkast keuken met extra brede lades en handige indeling Legrabox - moderne apothekerskast

Overzichtelijke indeling

Om de lades overzichtelijk in te delen, zijn er de Legrabox-lades van Blum. Deze hebben slanke wanden, waardoor de volledige breedte van de kast gebruikt kan worden en ook de volledige diepte. De wanden hebben bovendien een glazen inzet aan de voor- en zijkant, waardoor de inhoud van de la goed in beeld blijft. De ladegeleiders kunnen tot 70 kilo dragen, dus ook zwaardere voorraad zoals flessen kunnen opgeborgen worden. De lade loopt dan nog steeds licht en kan nog altijd maximaal uitgetrokken worden om alles binnen handbereik te hebben.

Blum voorraadkast keuken met handige indeling Legrabox - moderne apothekerskast

Meer voorbeelden van de Blum Space Tower

Blum voorraadkast keuken met handige indeling Legrabox - moderne apothekerskast
De Space Tower is in verschillende breedtes verkrijgbaar; van zeer smal tot extra breed

Blum voorraadkast keuken met handige indeling Legrabox - moderne apothekerskast
De Space Tower is er in verschillende kleuren en met open front of met glas

Overzichtelijke voorraadkast voor de keuken - opbergruimte

Meer weten over de keukenoplossingen van Blum? Klik dan hier en vraag vrijblijvend informatie aan

Orgalux

Lade-indelingen van Orgalux

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen