Elise 90: een smaller fornuis van Falcon

Elise 90: een smaller fornuis van Falcon

Falcon, de Britse fabrikant van fornuizen, heeft de collectie vrijstaande fornuizen uitgebreid met Elise van 90 centimeter breed. De Elise van Falcon is verkrijgbaar in een reeks onweerstaanbare kleuren, zoals gloss black, cream, stainless steel, orange en china blue.

Vrijstaand fornuis met oven met zeven functies

Het design van de Elise 90cm heeft Franse flair en is eenvoudig en snel te besturen. De Elise heeft twee ovens: een hetelucht oven en een multifunctionele oven. Met de multifunctionele oven kan de bereidingswijze worden afgestemd op de gerechten. Een cake bakken met alleen boven-warmte, een pizza met onder-warmte en de grill of juist een ovenschotel bereiden door luchtcirculatie. Als thuiskok zijn er een scala aan mogelijkheden. Tevens beschikt de multifunctionele oven van Falcon over een Rapid Response Functie die zorgt voor een verkorte opwarmtijd.

Lees hier meer over Elise 90

Falcon fornuis Elise 90 cm

De Falcon Elise is in 2010 gelanceerd met de Elise 100 en Elise 110. Sindsdien is het fornuis een populaire keuze voor culinaire thuiskoks. Door de toevoeging van de 90cm Elise wordt het fornuis voor een bredere doelgroep beschikbaar en kunnen meer consumenten profiteren van de unieke styling en superieure kookprestaties van de Elise.

Het fornuis is verkrijgbaar in inductie en als gasuitvoering.

Brochure over Elise 90: een smaller fornuis van Falcon aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP