Electrolux Restyle range: verbluffende mogelijkheden in een bestaande keuken

Electrolux Restyle range: verbluffende mogelijkheden in een bestaande keuken

Soms ben je toe aan iets nieuws. Een keuken compleet vervangen is echter een dure aangelegenheid en ook niet altijd een optie. Vandaar dat Electrolux vandaag dan ook de Electrolux Restyle range introduceert. Een speciaal assortiment Electrolux inbouwapparatuur die de keuken vernieuwt, zonder dat deze compleet verbouwd hoeft te worden.

Extra gemakkelijk: geen verschil tussen toen en nu
Of een inbouwapparaat nu vervangen moet worden, of dat je gewoon toe bent aan een nieuwe ‘look’, het Restyle assortiment van Electrolux maakt het mogelijk om zonder een complete verbouwing van de bestaande keuken, toch een volledig nieuwe uitstraling te creëren. De vervanging van de ‘oude’ apparatuur is in de meeste gevallen heel eenvoudig doordat de standaardafmetingen, installatie en aansluiting van de apparatuur van ‘toen’ overeenkomen met de apparatuur uit de Electrolux Restyle range.

Electrolux Restyle range
De Electrolux Restyle range bestaat onder andere uit de volgende apparatuur:
• Combi-stoomoven. Koken met stoom is snel en super gemakkelijk. Met de combi-stoomoven werkt men met stoom én traditionele hetelucht. Daarnaast kan men ook tegelijkertijd bakken en stomen. Het biedt niet alleen verfijning maar is ook uitermate effectief in het doorgaren van de gerechten.
• Zelfreinigende oven. De zelfreinigende oven maakt gebruik van pyrolitische technologie waarmee voedselresten verbrand worden tot fijne as die daarna eenvoudig met een vochtige doek eenvoudig weggehaald kan worden.
Inductiekookplaat met panherkenning. De Infinite® inductiekookplaat van Electrolux herkent direct welke maat pan gebruikt wordt, zodat je nooit hoeft na te denken of deze wel past. Ongeacht de vorm of de grootte van de pan, wordt de inhoud gelijkmatig en efficiënt verwarmd, gekookt of gebakken.
Afzuigkappen. Dankzij de grote capaciteit verwijdert een Electrolux afzuigkap alle onaangename kookluchtjes razendsnel uit de keuken. Bovendien zorgen de verschillende filters ervoor dat er geen vettige stofdeeltjes neerslaan en de keuken dus schoon blijft.
• Koelapparatuur. De koelapparatuur van Electrolux bewaart de verse producten in een uitgebalanceerd klimaat. De goede klimaatklasse zorgt ervoor dat onder alle omstandigheden de juiste koel/vriesprestatie geleverd wordt. De glazen legplateaus van veiligheidsglas kunnen in hoogte worden versteld, waardoor de ruimte optimaal benut kan worden.
• RealLife afwasautomaten. In werkelijkheid zijn niet alle borden, kopjes en pannen standaard, maar zijn er juist verschillende groottes en vormen. De Electrolux RealLife afwasautomaten bieden 10 liter meer inhoud dan vergelijkbare modellen. Zelfs borden met een diameter van 34 centimeter passen zonder probleem in deze afwasautomaat. Hoewel de inhoud groter is, zijn de buitenafmetingen hetzelfde als bij een conventionele afwasautomaat.

Kijk ook eens op http://www.mijn-keuken.nl


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meer producten van Electrolux


Toon meer producten

Meld je aan voor de nieuwsbrief