AGA fornuis Total Control

Op zich is het niet opzienbarend dat je een fornuis ‘uit’ kunt zetten. Voor de AGA gebruikers echter is dit een zeer bijzonder bericht. Immers, een AGA fornuis is ontwikkeld om altijd ‘aan’ te zijn. Duurzaamheid en milieu zijn aspecten die AGA hebben doen besluiten om naast het 90 jaar oude basisprincipe een totaal nieuwe weg in te slaan.

Total Control

AGA fornuis Total Control #aga #fornuis #houtenkeuken #keukeninspiratie

Aan warmteopslag ontleent AGA zijn roem. Het hebben van een AGA fornuis betekent dat je bijvoorbeeld altijd een warme (eet)keuken hebt zonder dat er een kachel, radiator of vloerverwarming nodig is. Koken op en in een AGA is een way of life....

Aan de buitenkant ziet de AGA Total Control er exact uit als een klassiek AGA-fornuis.

AGA fornuis Total Control #aga #fornuis #totalcontrol

Aan de buitenkant ziet de AGA Total Control er exact uit als een klassiek AGA-fornuis. Maar achter de gietijzeren buitenkant zit een geavanceerd bedieningspaneel met touch-screeen verborgen. De nieuw ontwikkelde technologie zorgt er voor dat je het fornuis kunt gebruiken op die momenten dat het je uitkomt door het simpelweg aan te zetten. Uitzetten wordt dan ook bij de AGA Total Control een “normale” handeling. Alle drie deovens en de twee kookplaten kunnen onafhankelijk van elkaar of tezamen worden gebruikt, afhankelijk van wat de kok op het menu heeft staan.

 

AGA fornuis Total Control TC3

De Total Control blijft een AGA

De AGA Total Control kan dus tijdens koude winteravonden zeven dagen per week en 24 uur per dag aan staan voor die aangename AGA warme keuken. Maar tijdens een zwoele zomeravond wilt u misschien alleen maar één kookplaat gebruiken om een licht diner te bereiden. De snelle opwarmtijden dragen er aan bij, dat het fornuis heel makkelijk is ingebruik. De kookplaten bijvoorbeeld hebben maar 8 tot 12 minuten nodig om op de juiste temperatuur te komen.

Bij de ovens neemt dit 30 tot 50 minuten in beslag. Stel je maar eens voor dat je thuis komt na een dag werken, in een knusse, lekker warme keuken in de wetenschap dat er, terwijl je de hele dag op kantoor zat, geen energie voor verwarming is verbruikt. Denk daarna aan het heerlijkste eten, waarvan je straks gaat genieten, bereid met de unieke stralingswarmte van het AGA-fornuis. En stel je dan ook nog voor dat je het AGA fornuis pas 45 minuten geleden hebt ingeschakeld. Dat moet een bijzondere beleving zijn. In dit leuke filmpje zie je hoe leuk en eenvoudig het is om met deze oven een 3-gangendiner te bereiden:

AGA is, na jaren van onderzoek en ontwikkelen, met de Total Control met een nieuwe generatie AGA-fornuizen van start gegaan. Dankzij de innovatieve bediening- en gebruiksmogelijkheden past het fornuis naadloos in het leven van de 21e eeuw. De AGA Total Control is verkrijgbaar in 11 prachtige kleuren. De AGA Total Control zal een nieuwe generatie mensen aanspreken. Daarbij doelen we op die mensen die de life-style van AGA koken omarmen, maar de hele dag werken. Een AGA-keuken bezit je niet alleen om het design, maar zeker ook om het heerlijke eten, met de fijne bijzondere smaken dat je er eenvoudig op kunt bereiden. Daar staat het AGA fornuis om bekend. AGA start, na jaren van onderzoek en ontwikkelen, met de Total Control de volgende generatie AGA-fornuizen.

Sinds de uitvinding bijna een eeuw geleden, is het AGA-fornuis een echt icoon geworden. Over de hele wereld zijn er inmiddels miljoenen liefhebbers van het fornuis. Aga is er trots op dat onder de gebruikers van de AGA fornuizen veel bekende en beroemde personen zitten uit de wereld van muziek, politiek en sport. De AGA is meer dan een fornuis. Het is een manier van leven.

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen