pinterest
Eenheid in de keuken met de nieuwe apparatuur van Smeg

Eenheid in de keuken met de nieuwe apparatuur van Smeg

Houd jij ook van een strakke keuken, waar alle apparatuur bij elkaar past? De oven, koffieautomaat en stoomoven naast elkaar op een rij in hoge greeploze kasten, of in combinatie met een wijnklimaatkast in exact dezelfde stijl? Dan zijn de nieuwste inbouwapparaten van Smeg misschien wel wat voor jou.

Gerestylede collectie

FotoEenheid in de keuken met de nieuwe apparatuur van Smeg

De minimalistische inbouwapparatuur uit de Linea collectie van het Italiaanse keukenmerk is onlangs gerestyled en verbeterd en dat biedt nieuwe mogelijkheden! Het assortiment dat bestaat uit ovens, kookplaten, afzuigkappen, magnetrons en koffiemachines, stoomovens en een wijnklimaatkast is ook uitgebreid, zodat er nog meer eenheid in de keuken is en de ruimte beter kan worden benut.

De nieuwe LINEA collectie is verkrijgbaar in drie nieuwe uitvoeringen zilver, zwart en wit. Het chroom is intenser en de kleuren dieper.

De apparaten uit nieuwe LINEA collectie zijn er in het zilver, zwart en wit. Het chroom is intenser en de kleuren dieper. Alle producten zijn gemaakt uit een combinatie van glas en edel metaal. Dit zorgt voor een reflecterend en opvallend effect.

De nieuwste ovens

FotoEenheid in de keuken met de nieuwe apparatuur van Smeg

Wat is er nieuw? De deuren van de ovens zijn ontworpen met beschermingsglas om warmteverlies te voorkomen en hebben een grotere ovenruit waardoor er heel goed zicht is op de voortgang van het kookproces. De handvaten zijn stijlvol en ergonomischer. Er zijn drie uitvoeringen: TFT touch display, bedieningsknoppen voorzien van backlight en bedieningsknoppen zonder achtergrond verlichting.

De kookplaten zijn gemoderniseerd, met bijbehorende bedieningsknoppen en nieuwe glastinten. Ook zijn er diverse belangrijke innovaties doorgevoerd in de roestvrijstalen modellen, waaronder het perfect vlakke oppervlak van de kookplaat, de platte vorm van de gietijzeren pannendragers en de afgeronde hoeken.

Het assortiment is nu verder uitgebreid met een gemakkelijk te reinigen thermo geventileerde multifunctionele pyrolitische stoomoven.

Dat is een hele mond vol, maar de uitbreiding van het assortiment met een gemakkelijk te reinigen multifunctionele pyrolitische stoomoven is een aanwinst. Bovendien is er nu ook een 45 cm wijnklimaatkast met ruimte voor 18 flessen, die prachtig matcht met de verschillende ovens.

FotoEenheid in de keuken met de nieuwe apparatuur van Smeg

De wijnklimaatkast kan worden gecombineerd met een warmhoudlade of sommelierlade, voor alle essentiƫle accessoires voor wijnliefhebbers en experts.

FotoEenheid in de keuken met de nieuwe apparatuur van Smeg

Alle elementen in de LINEA lijn zijn perfect met elkaar te combineren om zo de ideale samenstelling op basis van je persoonlijke wensen samen te stellen. Het resultaat is een mooie en tijdloze keuken, voorzien van uitstekende technologie, Made in Italy!

Bekijk hier meer keukenapparaten van Smeg

Informatie aanvragen bij Smeg

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen