pinterest
Dit is het nieuwe downdraft inductiefornuis van Elementi di Cucina

Dit is het nieuwe downdraft inductiefornuis van Elementi di Cucina

Modern, innovatief en compact. Het nieuwe downdraft inductiefornuis van Elementi di Cucina is uniek in zijn soort. Een totaaloplossing die vanuit volledige ontwerpvrijheid is ontstaan. Je hebt geen afzuigkap meer nodig. De nieuwste technieken van de zogenaamde IK-serie zorgen ervoor dat rook- en kookdampen met hoge snelheid efficiënt en direct bij de inductiekookplaat worden afgezogen. 

Flexzones

FotoDit is het nieuwe downdraft inductiefornuis van Elementi di CucinaDe kookplaat van dit downdraft inductiefornuis is met negen flexzones ruim van opzet en voorzien van touch control. De afzuiging wordt centraal bediend. De flexzones geven de mogelijkheid om te koken met grote pannen en ze heen en weer te schuiven. Voor de afzuigingwordt gebruik gemaakt van de GreenIntelligence afzuigtechnologie, waardoor het fornuis energiebesparend is. De vetfilters zijn eenvoudig schoon te houden en kunnen in de vaatwasser. 


Kookcentrum 

Het downdraft fornuis van Elementi di Cucina is een volwaardig kookcentrum, met multifunctionele oven met acht functies, die centraal bediend kan worden. De soft close la biedt opslagruimte en is voorzien van kwalitatief hoogstaand Blum beslag. Met een corpushoogte van 78 cm sluit dit fornuis perfect aan bij elke keuken.

FotoDit is het nieuwe downdraft inductiefornuis van Elementi di Cucina

Magic fire 

En kijk hoe sfeervol dit is: een downdraft fornuis met Magic-Fire!  Het IK9024 downdraft fornuis met sfeerhaard geeft je niet alleen jarenlang kookplezier, maar tovert de keuken daarnaast om tot de meest sfeervolle ruimte. De Magic-Fire haarden zijn uitgerust met waterreservoirs. Een verdamper transformeert het water in hele fijne waterdamp. Door de waterdamp te verlichten, ontstaat een realistisch en levendig vlammenspel.

FotoDit is het nieuwe downdraft inductiefornuis van Elementi di Cucina

De moderne en multifunctionele downdraft inductiefornuizen met sfeerhaard zijn een compacte totaaloplossing. De nieuwste technieken van de zogenaamde IK-serie zorgen dat kookgeuren en dampen met een hoge snelheid efficiënt en direct bij de inductie kookplaat worden afgezogen. Download voor meer informatie de digitale brochure en bezoek de website van Elementi di Cucina.

Elementi di Cucina

Italian inspired - Dutch craftsmanship

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen