pinterest
Designkeukens op topniveau bij nieuw interieurplatform De Elementen

Designkeukens op topniveau bij nieuw interieurplatform De Elementen

Droominterieurs en designs van topmerken komen tot leven in De Elementen, het nieuwe exclusieve interieurplatform voor lifestyle en living in Mijdrecht. Een inspirerende ontmoetingsplek voor consumenten die kiezen voor topdesign, interieurstylisten, –architecten en ontwerpers. Van stijlvolle conceptkeukens en badkameroplossingen, wellness en designmeubels tot luxe open haarden, sfeervolle verlichting en afwerking voor plafond, wand of vloer.

lifestyle, living en design op topniveau

Waar denk je aan bij design? Droom je van een interieur met Italiaans topdesign? Een moderne en warme stijl met minimalistische elementen? De Elementen is dan de plek bij uitstek om inspiratie op te doen voor het interieur. Om je de sfeer te laten proeven van een complete woonbeleving, zijn er op ruim 800 m² verschillende topmerken vertegenwoordigd.

FotoDesignkeukens op topniveau bij nieuw interieurplatform De Elementen

Ontdek wat luxe merken als Modulnova, Culimaat, MGS en vele anderen exclusieve merken je te bieden hebben. Ook de high-end kitchens van Culimaat zijn er in hun element. Hoogwaardig design gekoppeld aan optimaal gebruiksgemak. Keukens doordacht tot in de kleinste details. Maar ook op het gebied van meubels, verlichting, kasten, badkamers, textiel en de afwerking van vloeren, plafonds en wanden kijk je je ogen uit. Hier zijn nieuwe creaties te bewonderen, je kan het gewenste kleurconcept voor je inrichting bepalen en bijzondere materialen ontdekken. Eventueel samen met een vakkundig adviseur of uw interieurstylist of -architect. 

High-end keukens

FotoDesignkeukens op topniveau bij nieuw interieurplatform De Elementen

Als een van de partners van De Elementen bedenkt en bouwt Culimaat high-end keukens waarin innovatieve ideeën samenkomen met excellent vakmanschap. Designkeukens zonder compromis op functionaliteit, met prestigieuze prijzen als de Dutch Kitchen & Bathroom Award 2015 en de World Kitchen Design Award als bewijs. Maatwerk zo extreem en specialistisch uitgevoerd, dat er eigenlijk geen maat meer bestaat. Culimaat zoekt steeds opnieuw de grenzen op om keukens exact te laten aansluiten bij klantwensen. Kenmerken die perfect samenkomen bij alle partners van interieurplatform De Elementen.

Feestelijke opening

Bezoekers kunnen rekenen op een creatief, persoonlijk en deskundig advies, offertes op maat en directe (of indirecte) levering van materialen. De combinatie van de verschillende merken en producten op hoog niveau zorgen voor een hoge expertise, uitgebreide materiaalkeuzes, innovatieve inzichten en oplossingsgerichte mentaliteit. Droom jij ook van een interieur met Italiaans topdesign? Kom dan naar de feestelijke opening van De Elementen in het weekend van 19 maart en 20 maart van 11:00 tot 17:00 - Rendementsweg 20c in Mijdrecht

Meer informatie: deelementen.com

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen