Designkeuken Culimaat prijswinnaar beste keukendesign!

De designkeuken BloxX van Culimaat is een prachtige eyecatcher in dit moderne interieur. De high-end kitchen heeft ongekende mogelijkheden en is een voorbeeld van maatwerk in het extreme. Het unieke ontwerp is dan ook met recht de winnaar van de prestigieuze Dutch Kitchen & Bathroom Design Award 2015. 

BloxX van Culimaat wint Dutch Kitchen & Bathroom Design Award

Het maatwerk van de keukens van Culimaat is zo extreem en specialistisch uitgevoerd, dat er eigenlijk geen maat meer bestaat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook met het design van BloxX heeft Culimaat de grenzen opgezocht om het ontwerp exact te laten aansluiten bij klantwensen. Voor BloxX sloeg Culimaat de handen ineen met architect Ir. Bob Manders. Eigenaar en designer Twan Swanenberg werkte met zijn broer Davy Swanenberg het sterke basisontwerp uit tot in detail. Het team van Culimaat nam ook de volledige projectcoördinatie, productie, montage en afwerking voor zijn rekening. Het resultaat? Een opmerkelijk design dat heel natuurlijk opgaat in de stijlvolle living van de opdrachtgever.

BloxX design keukeneiland van marmer

De natuurlijke materialen, alle vormen en het lijnenspel van BloxX vormen één geheel. Neem bijvoorbeeld het marmer dat onder het keukenblok in een vloeiende lijn overgaat in het blad. Of de terugvallende plint waardoor de keuken lijkt te zweven. Het zware en kwetsbare marmer wordt zwevend gehouden door een onzichtbare stalen constructie.  En dan is er nog de slim geïntegreerde kastenwand, met apparatuur en een bar die aan het zicht worden onttrokken door houten draaischuifdeuren en een lederen schuifpaneel.

Voorbeelden van Culimaat BloxX

Bekijk hieronder de foto's van dit unieke ontwerp.

Open keuken met grote hoekhaard als ruimteverdeler. Designkeuken BloxX van Culimaat - prijs voor beste keukendesign

Modern interieur met haard. Kookeiland designkeuken BloxX van Culimaat - prijs voor beste keukendesign

Kookeiland designkeuken BloxX van Culimaat - prijs voor beste keukendesign

Open keuken met design kookeiland met ontbijtbar. Designkeuken Culimaat BloxX - prijswinnaar van beste keukenontwerp 2015

Designkeuken BloxX van Culimaat met kookeiland - haard van Boley

Kookeiland met design kastenwand - Designkeuken Culimaat BloxX

Kookeiland van Culimaat met strakke hoge kastenwand. Designkeuken BloxX

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen