pinterest
Keukeninspiratie & trends bij Dekker Trend Centre

Keukeninspiratie & trends bij Dekker Trend Centre

Goed nieuws voor de liefhebber van mooie apparaten, materialen en spullen voor de keuken: een nieuw keuken-inspiratiehuis heeft deze week deuren geopend! Het Dekker Trend Centre is een 900 m2 grote showroom met heel veel keukeninspiratie van vijf bekende keukenmerken. Prachtige en innovatieve producten voor de moderne keuken.

Wow-effect

Het Dekker Trend Centre staat garant voor een absoluut wow-effect. Als je binnenstapt wordt je ondergedompeld in de trends van dit moment: Ethnic Nature en Monochrome.

FotoKeukeninspiratie & trends bij Dekker Trend Centre

PITT Cooking en Wave - foto Styling-ID

Je vindt er de laatste ontwikkelingen op keukengebied met de nieuwste kleuren en structuren voor werkbladen van hoogwaardig laminaatproducten, zoals Fenix NTM. PITT cooking biedt de beleving van het nieuwe koken met kookpitten in het keukenblad en Front Side POp en je vindt er de prachtig vormgegeven afzuigkappen van het Nederlandse merk Wave.

FotoKeukeninspiratie & trends bij Dekker Trend Centre

STEEL fornuizen

Steel maakt je hebberig met zijn Italiaanse fornuizen en inbouwovens.

FotoKeukeninspiratie & trends bij Dekker Trend Centre

Dekker kranen & Fenix NTM werkbladen

Dekker Trend Centre: inspirerend en innovatief

In de luxe showroom in Zevenhuizen kunnen keukenontwerpers en interieurarchitecten de noviteiten bekijken, maar ook hun klanten rondleiden voor inspiratie. Het Dekker Trend Centre speelt daarmee in op de behoefte aan een showroom waar klanten de trends en de materialen voor keukenbladen, achterwanden en wastafels op groot formaat kunnen zien, voelen en ervaren. Ook zijn de laatste ontwikkelingen op het gebied van keukenaccessoires te zien.

FotoKeukeninspiratie & trends bij Dekker Trend Centre
Op het eigen terrein van de producent-groothandel, is een inspiratiehuis van vijf merken: Dekker Zevenhuizen, Pitt cooking, Wave, Steel en Arpa. Deze vijf innovatieve Nederlandse bedrijven werken al jaren hecht samen.

Wie kan het Dekker Trend Centre bezoeken

Het keukeninspiratiecentrum is nog niet open voor consumente. Zowel de keuken- en sanitairspecialist, architecten en projectontwikkelaars kunnen het Dekker Trend Centre in Zevenhuizen op afspraak bezoeken. Voor een rondleiding of training, maar ook kunnen ze samen met hun klanten een bezoek brengen om ze te helpen bij de oriëntatie. Ben je op zoek naar producten uit dit artikel, neem dan contact op met een winkel in de buurt. Je vindt ze via de dealerlocator

Dekker Zevenhuizen

Jouw keuken en badkamer

Download de brochure

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner
Deel dit artikel:
deel op facebook deel op linkedin deel op twitter deel op pinterest deel op whatsapp
banner
banner
banner
Uw-Woonmagazine Shop
Bekijk alle aanbiedingen

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen