Uniek design: de decoratieve afzuigkap van Neff

Uniek design: de decoratieve afzuigkap van Neff

Een goede afzuigkap is onmisbaar in de keuken en daarom worden de verschillende afzuigkappen door de fabrikanten ook steeds mooier en venieuwender gemaakt. Neem nou de decoratieve afzuigkap van NEFF. Deze bijzondere afzuigkap is magnetisch, heeft een beschrijfbaar "krijtbord" en een boekenplank. Hiermee krijg je een afzuigkap die niet alleen de kookluchtjes en dampen afzuigt, maar waar je ook nog eens je kookboeken, tablet en boodschappenlijstje op kwijt kunt. Super handig!

Afzuigkap met magneetbord, krijtbord, boekenplank en 31 verschillende kleuren AmbientLight - decoratieve wandkap van Neff #keukens #keukenideeen #krijtbord
De verticale afzuigkappen van Neff hebben een zogeheten ‘Libro-design’. De afzuigkap is magnetisch en is beschikbaar in drie verschillende kleuren en een zwarte versie met krijtbord afwerking. Het magnetische bord is beschrijfbaar.

Decoratieve afzuigkap van Neff met krijtbord, magneetbord, boekenplank en AmbientLight #keukens #koken #neff
De zwarte versie heeft een soort krijtbord afwerking, zodat je bijvoorbeeld je eigen favoriete recept op de afzuigkap kunt schrijven.

Decoratieve afzuigkap van Neff met krijtbord, boekenplank en AmbientLight #keuken

Op de boekenplank kan je eenvoudig je receptenboek of tablet kwijt. Trouwens, de afzuigkap bevrijdt de keuken ook van wasem en reinigt de lucht, waardoor het hoofd helder blijft voor nieuwe ideeën.

Decoratieve afzuigkap van Neff met krijtbord, boekenplank en AmbientLight #keuken

De decoratieve afzuigkap in zwart is ook leverbaar met AmbientLight. Met de verschillende achtergrondkleuren kan je een heel eigen sfeer in de keuken creëren.

Decoratieve afzuigkap met krijtbord, magneetbord, boekenplank en verschillende kleuren AmbientLight #keuken #keukenideeen #krijtbord #neff

Je hebt de keuze uit 31 kleuren, zodat je altijd de kleur kunt kiezen die bij je stemming past. In een tijdperk waarin personalisatie in de keuken een belangrijke rol speelt, is deze afzuigkap van NEFF een mooie eyecatcher en een handige hulp!

Decoratieve afzuigkap van Neff met krijtbord, boekenplank en AmbientLight #keuken

Als je de afzuigkap op recirculatie monteert dan ziet dit er natuurlijk extra strak uit. Kies je voor een uitgang naar buiten, dan komt er natuurlijk een schacht boven het apparaat.

Decoratieve afzuigkap van Neff met magneetbord en boekenplank in kleur #keuken #keukenideeen #afzuigkap #neff
Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren!

Bekijk deze unieke afzuigkap in het filmpje hieronder. Voor meer specifieke informatie klik hier.

Wil je de producten van Neff bekijken en uitproberen. Ga dan eens langs bij inspiratiehuis 20|20. Bekijk hier de mogelijkheden!

Brochure over Uniek design: de decoratieve afzuigkap van Neff aanvragen

Aanhef *
Voorletters * / Tussenvoegsel
Achternaam *
Postcode / Plaats *
Straatnaam / Huisnummer *
Land *
E-mailadres **
Telefoonnummer *

Ik ga:
De velden gemarkeerd met een * zijn verplichte velden.
** Sommige fabrikanten versturen u liever informatie per email.BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP