pinterest
De perfecte keukenindeling

De perfecte keukenindeling

In een perfecte keuken gaat alles vanzelf. De logistiek is helemaal uitgedacht, de afstanden zijn kort en alles is binnen handbereik. Keukens en inbouwapparatuur zijn mooi en handig in het gebruik. Er is veel bergruimte, zonder dat het opvalt. Kortom, je droomkeuken. 

Ook jij kunt zo’n keuken hebben, die perfect op jouw wensen is ingericht. Een keuken met korte routes en goed doordachte processen met ergonomische meubels en elektrische apparaten. Het werk wordt ook veel aangenamer als alle spullen en levensmiddelen overzichtelijk zijn opgeborgen, en wel daar waar ze nodig zijn. Maar hoe kun je dat het beste plannen? Hettich helpt daarbij met Intelligent Kitchens met tips, praktische oplossingen en keuken ideeën in een online gids. Lees verder voor handige tips en oplossingen voor de perfecte keukenindeling.

FotoDe perfecte keukenindeling

Voorraden overzichtelijk opbergen

Extra opbergruimte zorgt er in de keuken voor dat regelmatig lopen naar de kelder of bijkeuken je bespaard blijft. Met volledig uittrekbare ladegeleiders zijn al je voorraden en levensmiddelen goed zichtbaar. Schuifladen met glazen elementen aan de zijkanten zijn bijzonder handig om de inhoud van de lade in één oogopslag te zien en met verlichting in de lades grijp je al helemaal nooit meer mis tijdens het koken. 

FotoDe perfecte keukenindeling

AvanTech You lade-systeem - Hettich

Geen chaos in de schuiflade

Dankzij de praktische interieurorganisatie verschuiven pannen en voorraadpotten niet meer en verdwalen ze niet meer in de chaos. Bestek en servies wordt door middel van praktische oplossingen op de juiste manier opgeborgen. De lades blijven aangenaam netjes! Materiaal en kleur van de interieurorganisatie kan je afstemmen op het keukendesign en zo aanpassen aan je eigen stijl. 

FotoDe perfecte keukenindeling

Led-verlichting in de lades of in de rand van het werkblad zorgen voor sfeervolle accenten in de keuken en speciale visuele effecten wanneer de schuiflades worden opengetrokken. Ideaal om de inhoud van de lades nog beter inzichtelijk te maken. 

FotoDe perfecte keukenindeling

Hoge kasten 

In hoge apothekerskasten en hoge kasten met binnenladen achter draai- of vouwdeuren is alles perfect ergonomisch opgeborgen en klaar om snel te pakken. Met schuifladen kan de totale diepte van de aanwezige ruimte effectief worden benut – ook delen van de kast die anders maar moeilijk bereikbaar zijn.

FotoDe perfecte keukenindeling

Bovenkasten en schuifdeuren

Levensmiddelen en keukenapparaten die je niet zo vaak nodig hebt, kunnen uitstekend in bovenkasten worden opgeborgen. Schuifkasten zijn ruimtebesparend en zorgen ervoor dat alles goed toegankelijk is. Heb je nog meer opbergruimte nodig voor je levensmiddelen? Dan zijn keukenmeubels met grote schuif- of vouwschuifdeuren ideaal. Die maken indruk! 

Welke schuifladesystemen en vouw- en schuifdeuren je kunt gebruiken, zie je in de online gids van Intelligent Kitchens. Verder vind je hier ook verschillende keukens en functies en wat het best bij jou past. Bij keuken ideeën op de website van Hettich vind je nog meer concepten voor creatieve keukenmeubels.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen