pinterest
De onderbouwkoellade K 9123 Ui van Miele

De onderbouwkoellade K 9123 Ui van Miele

Ingedeeld in de zuinigste energie-efficiëntieklasse
Voor een nog betere integratie in standaard inbouwnissen is de nismaat van de koellade K 9123 Ui van Miele aangepast en is dit nieuwe model geschikt voor nissen van 82 tot 87 centimeter. Vergeleken met het voorgaande model (K 823 Ui) is de nuttige inhoud met zeven liter toegenomen (totaal 119 liter). Met het energielabel A++ speelt de koellade in op de vraag naar zeer milieuvriendelijke en energiezuinige apparaten. De K 9123 Ui van Miele is namelijk ingedeeld in de zuinigste energie-efficiëntyklasse. Hij verspeelt minstens 42 procent minder stroom dan een vergelijkbaar model uit de energie-efficiëntieklasse A en wordt bovendien geadviseerd door het onafhankelijke Öko-Institut e.V. in het onderzoek ‘EcoTopTen’ naar een aantal bijzonder zuinige en milieuvriendelijke apparaten.

FotoDe onderbouwkoellade K 9123 Ui van Miele   FotoDe onderbouwkoellade K 9123 Ui van Miele

Het model is voorzien van uittrekbare laden. Hiermee heeft de gebruiker altijd goed zicht op de levensmiddelen en is de toegang tot de levensmiddelen optimaal. Door de telescopische geleiders kan de gebruiker de laden gemakkelijk uittrekken. De zelfsluitfunctie zorgt ervoor dat de deur altijd voorzichtig wordt gesloten.

Beter behoud van levensmiddelen met SuperKoelen
Voor de bediening heeft de onderbouwkoellade K 9123 Ui van Miele drie knoppen en een temperatuurdisplay. De koelkast beschikt bovendien over de automatische functie SuperKoelen. Deze functie is erg handig als de gebruiker grote hoeveelheden verse levensmiddelen in de koellade doet. Met de functie ‘SuperKoelen’ worden de levensmiddelen snel op de juiste temperatuur gebracht. De koellade schakelt na zes uur automatisch terug naar de normale koelstand. Het apparaat koelt niet alleen perfect, maar straalt ook elegantie uit, dankzij de transparante glasplaten en de LED-verlichting. De LED-verlichting is zeer energiebesparend, onderhoudsvrij en zorgt voor een optimale verlichting van de koelruimte.

De onderbouwkoellade K 9123 Ui van Miele is verkrijgbaar medio april 2011 en heeft een geadviseerde verkoopprijs van € 1.499,00 inclusief BTW*.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen