KitchenAid presenteert de nieuwste koelkast: Iconic Fridge

KitchenAid presenteert de nieuwste koelkast: Iconic Fridge

Tijdens de design week in Milaan is onlangs het nieuwste icoon van het bekende merk KitchenAid gepresenteerd: de Iconic Fridge. Deze nieuwe koelkast in retro stijl is geïnspireerd op de wereldberoemde (en door ons zeer begeerde) iconische mixer van KitchenAid. Deze blikvanger voor de keuken is nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Nieuwste koelkast in jaren 50 stijl

KitchenAid retro koelkast Iconic Fridge geïnspireerd door de iconische mixer #keuken #koelkast #kitchenaid

KitchenAid is wereldwijd bekend om haar keukenmixers in vele kleuren en haar volledige inbouwassortiment. Het merk pakt hier slim op door met kwalitatief hoogwaardige keukenapparatuur en daar komt nu een koelkast in jaren 50 stijl bij. Het stoere metalen apparaat heeft het klassieke- en industriële uiterlijk van de iconische keukenrobot gekregen met een gelakte metalen deur en een verchroomde greep met het kenmerkende rode KitchenAid medaillon.

De nieuwste koelkast van KitchenAid - de Iconic Fridge #koelkast #keuken

Binnenin deze koelkast met energieklasse A++ vind je een kleine vriezer, veel planken en een digitale temperatuurdisplay. De Iconic Fridge heeft een koelruimte van 205 liter en een vriesruimte van 25 liter, heeft een links- en rechtsdraaiende deur, 2 glazenleggers, 2 opbergruimtes in de deur en een flessenhouder. Daarnaast heeft de stoere koelkast een Touch Control en Pro Air Systeem.

KitchenAid rode koelkast Iconic Fridge in retro jaren 50 stijl #kitchenaid #koelkast #keuken

En zoals alle retro keukenapparaten van KitchenAid, komt ook deze eyecatcher voor de keuken in verschillende kleuren: het stijlvolle onyx zwart, de eyecatcher keizerrood en het charmante amandelwit.

Nieuwe KitchenAid koelkast Iconic Fridge in rood, zwart en wit. #retro #keuken #koelkast #kitchenaid

De Iconic Fridge is vanaf de laatste week van mei 2017 verkrijgbaar. Wij tellen de dagen!

Lees op de website van KitchenAid meer over de Iconic Fridge en ontdek de verkooppunten!

BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP