pinterest
De nieuwste 'hotspot' voor de keuken - GROHE Red®

De nieuwste 'hotspot' voor de keuken - GROHE Red®

De nieuwe- en slimmere versie van keukenkraan Grohe Red® zorgt voor kokend water in een handomdraai. De kokend waterkraan is nog veiliger, energiezuiniger en is er in verschillende uitvoeringen, zodat er voor elke keuken een geschikt model te vinden is.

3 x voordelen Grohe Red kokend waterkraan

GROHE Red® biedt kokend heet water om warme dranken, soep en andere voedingsmiddelen direct te serveren. De nieuwste uitvoering van deze kraan heeft 3 grote voordelen:

  • Elektronische ChildLock-beveiliging die ouders gemoedsrust biedt
  • Minder energieverbruik door de perfecte isolatie en de standby-modus
  • Geen waterverspilling meer door overvolle waterkoker

Een 'hotspot' in de keuken - veilig, slim en efficiënt

FotoDe nieuwste 'hotspot' voor de keuken - GROHE Red®

De nieuwe GROHE Red® levert direct water opgewarmd tot 100 °C om thee te zetten, sneller te koken of om potten en pannen af te spoelen. De nieuwe strakke greep met twee duidelijke pictogrammen is heel gemakkelijk in gebruik en heeft een slimme kinderbeveiliging. Zelfs de uitloop is veilig om aan te raken, omdat hij goed geïsoleerd is en nooit heet wordt.

“Het enige keukensysteem in zijn soort dat voorzien is van een standbyfunctie.

GROHE Red® voldoet aan de Europese normen voor energie-efficiëntieklasse A en is hierdoor het enige keukensysteem in zijn soort dat voorzien is van een standbyfunctie. De watertemperatuur in de boiler bedraagt maximaal 60 °C, wat voor lagere energiekosten zorgt.

De juiste GROHE Red® voor elke keuken

GROHE Red® is beschikbaar in tal van uitvoeringen, zodat er altijd wel een model is dat voorziet in ieders behoeften. De middelgrote boiler met zijn capaciteit van vier liter is perfect voor kleine gezinnen en past zelfs in de smalste keukenkastjes. Zijn grotere broertje is groot genoeg om aan de eisen van bedrijven en grotere huishoudens te voldoen.

Beide boilers zijn dankzij hun waterreservoir uit hoogwaardig titanium uitstekend bestand tegen corrosie. Bij elke GROHE Red®-starterkit zit een filter die het systeem tegen kalkaanslag en onzuiverheden beschermt en tegelijkertijd de smaak van het water verbetert. De filters zijn verkrijgbaar in vijf verschillende uitvoeringen, die in functie van de lokale voorschriften voor watervoorziening gekozen worden.

FotoDe nieuwste 'hotspot' voor de keuken - GROHE Red®

Met zijn unieke strakke design en verscheidenheid aan looks past de nieuwe GROHE Red® perfect bij praktisch elke keukeninrichting.

Naast de DUO-modellen, waarmee je net zoals bij een traditionele keukenkraan warm en koud gemengd water krijgt, zijn er twee Mono-modellen die uitsluitend kokend water leveren. Die laatste kunnen perfect in combinatie met de GROHE Blue® Home of een bestaande keukenkraan gebruikt worden. Bekijk

Ontdek de innovatieve GROHE watersystemen in dit filmpje:

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen