pinterest
De nieuwe iQ700-ovenserie: overtuigend in ieder opzicht

De nieuwe iQ700-ovenserie: overtuigend in ieder opzicht

De nieuwe iQ700-oven is niet alleen slim: hij zorgt ook nog eens voor een mooi designstatement in je keuken. De ontwerpers van Siemens hebben de functionaliteit van de nieuwe oven in een verbluffend jasje gestoken: elegantie gecombineerd met prestatie, om je keuken er net zo slim uit te laten zien als hij is. Alle randen, rondingen en afmetingen zijn perfect omlijnd om je dagelijks leven gemakkelijker en mooier te maken. 

FotoDe nieuwe iQ700-ovenserie: overtuigend in ieder opzicht

Slimme technologie

De studioLine-oven heeft een Individuele bruinings-functie: voor gerechten zoals brood, pizza's of gratin past deze sensor de bruiningsgraad aan de persoonlijke smaak van de gebruiker aan. Op een schaal van 1 tot 5 vertel je de oven hoe licht of donker het gerecht moet zijn. Door intelligente algoritmen toe te passen op de gegevens die door de ingebouwde ovencamera worden aangeleverd, krijg je zo het gewenste resultaat. De oven schakelt zichzelf automatisch uit zodra de gewenste bruiningsgraad is bereikt. Je hoeft niet meer naast de oven te staan tot het gerecht perfect is - wacht gewoon tot de Home Connect-app een pushbericht naar jouw smartphone of tablet stuurt om je te vertellen wanneer jouw gerecht klaar is. 

Elegant design

Het bijna volledig donker glazen oppervlak draagt bij aan de rustige en elegante belijning, waarmee het apparaat subtiel integreert in een moderne keuken. Alleen een dunne blackSteel-strip - kenmerkend voor de Siemens look - scheidt de ovendeur van het gladde, glazen bedieningspaneel. De glazen handgreep gaat visueel op in dezelfde donkere achtergrond, wat de illusie wekt van een greeploze deur en tegelijk de gebruiker geruststelt dat de oven op ieder moment snel en eenvoudig kan worden geopend. 

FotoDe nieuwe iQ700-ovenserie: overtuigend in ieder opzicht

Eenvoudige bediening

Met de nieuwe generatie ovens neemt Siemens afscheid van de draaiknoppen en vervangt ze door een groot en contrastrijk TFT-touchdisplay. Duidelijke afbeeldingen leiden de gebruiker door de beschikbare gerechten en kookmethodes, en zorgen voor eenvoudige toegang tot alle functionaliteiten van de oven. In combinatie met de Home Connect-app zijn nog meer functies beschikbaar. Alle apparaten in de iQ700-serie kunnen worden aangesloten op verschillende slimme speakers. 

FotoDe nieuwe iQ700-ovenserie: overtuigend in ieder opzicht

Stoom: snel en gezond

Naast conventionele ovens omvat de serie meerdere compacte ovens en combi-apparaten. De stoomovens zijn baanbrekend - deze zijn voor het eerst beschikbaar met een permanente aansluiting op watertoevoer. En een nieuw programma maakt een einde aan het idee dat gezond koken altijd veel tijd kost: fullSteam Plus versnelt de kooktijd aanzienlijk dankzij een uitgebalanceerde combinatie van stoom en temperatuur tot 120 graden. Het maakt voedselbereiding tot 20% sneller dan wanneer je conventioneel kookt met stoom.

FotoDe nieuwe iQ700-ovenserie: overtuigend in ieder opzicht

Integratie: gewoon goed doordacht

Hele panorama's met verschillende inbouwkooktoestellen naast elkaar blijven razend populair. Keukenplanners zullen daarom blij zijn met de volautomatische inbouwkoffiemachine en conventionele magnetron die het assortiment aanvullen. Om de ruimte onder de oven te benutten, is er keuze tussen een multifunctionele warmhoudlade en een vacumeerlade die voor het eerst ook kunnen worden bediend op afstand. Via de Home Connect-app kunnen gebruikers nu de status van de warmhoudlade controleren, extra verwarmingsprogramma's installeren (bijvoorbeeld steaks laten ontdooien of rusten), een timer instellen en instellingen aanpassen - ongeacht waar ze zijn, en zelfs door een spraakopdracht.

Benieuwd naar de nieuwe iQ700-oven? Breng een bezoek aan de Siemens showroom in Inspiratiehuis 20I20 in Hoofddorp

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten
banner

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen