pinterest
De nieuwe EQ koffievolautomaten van Siemens

De nieuwe EQ koffievolautomaten van Siemens

De EQ koffievolautomaten van Siemens zijn hun tijd vooruit. Siemens heeft de EQ aromatechnologie nu zelfs verder ontwikkeld om nog intenser te kunnen genieten van koffie. De nieuwe EQ.7 Plus biedt in totaal acht verschillende koffiesterkten en slaat de favoriete drankinstellingen van maximaal zes gebruikers op. De koffievolautomaat beschikt niet alleen over het unieke verwarmingssysteem sensoFlow, maar ook over de coffeeSensor die de bonensoort automatisch herkent.  Geavanceerde techniek in een tijdloos fraai design: een winnende combinatie die de EQ.7 Plus opnieuw waarmaakt. Naast het klassieke blackSteel-model in pianozwart is er nu ook de limited edition silverSteel in hoogglans zilver. Beide modellen beschikken over het voor de EQ-serie kenmerkende elegante en sprekende design.

FotoDe nieuwe EQ koffievolautomaten van Siemens    

Aromakwaliteit: intelligentie ontmoet sterkte

Al sinds zijn introductie kiezen steeds meer koffiekenners de EQ.7 van Siemens voor zijn unieke aroma. Het hart van de EQ.7 wordt gevormd door het sensoFlow-systeem dat het kwaliteitsetiket “Intelligent Heater inside” draagt. Dit systeem houdt het water gedurende het gehele zetproces op de ideale temperatuur. Alleen dan kan het aroma zich optimaal ontwikkelen en smaakt de espresso gewoonweg perfect. Dat is wat je perfecte techniek noemt. Siemens heeft dit nu op twee manieren verder ontwikkeld. Ten eerste houdt het nieuwe coffeeSensor-systeem rekening met het verband tussen bonensoort en smaakintensiteit. Het intelligente maalwerk gebruikt een sensor om zich automatisch in te stellen op de betreffende bonensoort en maalt altijd de juiste hoeveelheid koffie voor een optimaal aroma. In de tweede plaats heeft Siemens het aantal dranksterkten uitgebreid. De EQ.7 Plus biedt nu vijf verschillende dranksterkten, plus drie extra sterke aromaDouble Shot-instellingen. In totaal zijn er dus acht verschillende opties beschikbaar. Of u nu een milde espresso of Latte Macchiato “grande” met ultrasterke aromaDouble Shot espresso wilt: de machine maakt het allemaal.

Koffiespecialiteiten met persoonlijkheid

De EQ.7 Plus bereidt tal van koffievarianten in verschillende afmetingen. Zodra de favoriete instellingen voor een drankje bekend zijn, kunnen deze onder zes verschillende namen worden opgeslagen. “Marc” drinkt zijn espresso bij voorkeur met een gemiddelde sterkte en klein, terwijl “Marieke” de voorkeur geeft aan een middelgrote Latte Macchiato met aromaDouble Shot … Beiden hoeven alleen hun naam te selecteren om hun favoriete drankje te krijgen. Daarnaast is de EQ serie nu nóg energiezuiniger: het display dimt automatisch zodra de machine één minuut niet wordt gebruikt. zeroEnergy Auto-off zorgt ervoor dat het apparaat na een door de gebruiker ingestelde tijd van het elektriciteitsnet schakelt en geen stroom meer verbruikt.

FotoDe nieuwe EQ koffievolautomaten van Siemens

EQ.5 maakt het gemakkelijk

Een model dat genieten van koffie gemakkelijk maakt en een elegant oogstrelend design heeft: dat is de nieuwe EQ.5 steelEdition. Naast de EQ.7 Plus presenteert Siemens ook een nieuw model voor de bekende EQ.5-serie, en het eerste model in rvs. Het tekst-/symbool-display is even intuïtief te bedienen als ooit. Dankzij de praktische autoWhirl Plus-melkaanzuigfunctie lukt een espresso net zo gemakkelijk als specialiteiten met een fijn laagje melkschuim. Met de oneTouch-functie lukt dit alles met één enkele druk op een knop.

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen