pinterest
Elegant en efficiënt: de nieuwe afzuigunits van Miele

Elegant en efficiënt: de nieuwe afzuigunits van Miele

Op zoek naar een nieuwe afzuigkap? De meningen verschillen over het design van een afzuigunit: de ene keer is het ook een blikvanger in de keuken, in andere gevallen wordt hij gewoon in de meubels geïntegreerd en doet hij onopvallend zijn werk. De nieuwe afzuigunits van Miele zijn ingetogen en elegant – en ze verbruiken weinig energie.

Miele's nieuwe afzuigunit DA 2620

FotoElegant en efficiënt: de nieuwe afzuigunits van Miele

De nieuwe Miele-afzuigunits DA 2620 zijn met een diepte van slechts 30 centimeter ideaal voor integratie in platte bovenkasten, die de moderne keuken optisch gezien speelser maken. Alleen het aanzuiggedeelte en de bedieningselementen zijn zichtbaar. Het aanzuiggedeelte is bij deze apparaten bekleed met een paneel, de wasem wordt tijdens het koken door de rondom aangebrachte luchtopeningen aan de randen van het paneel sneller opgenomen. En om te voldoen aan het energielabel 2015 hebben de units duurzame led-verlichting en efficiënte gelijkstroommotoren. Lees hier alles over afzuigunit DA 2620

De nieuwe afzuigkap DA 6096 Black Wing

FotoElegant en efficiënt: de nieuwe afzuigunits van Miele

De nieuwe Miele-afzuigkap DA 6096 Black Wing biedt door het schuin aangebrachte wasemscherm vooral voor lange mensen meer bewegingsvrijheid boven de kookplaat. Het wasemscherm is gemaakt van speciaal veiligheidsglas en verkrijgbaar in de kleur obsidiaanzwart. En wat zo bijzonder is: door de compacte ventilatie-unit is de anders altijd gebruikelijke schouw voor dit apparaat in de meeste gevallen overbodig. De afzuigkap is voorzien van twee energie-efficiënte, duurzame led-lampen en kan naar keuze werken volgens het luchtafvoer- of luchtcirculatiesysteem. Als los verkrijgbaar accessoire kan bij Miele een schouw worden aangeschaft, die alleen nodig is als de lucht om bouwkundige redenen alleen naar boven toe mag worden afgevoerd. Lees hier alles over afzuigkap DA 6096 Black Wing.

 

 

 

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen