pinterest
De kraan die hoeveelheden water exact kan afmeten

De kraan die hoeveelheden water exact kan afmeten

Een prachtige en innovatieve nieuwe kraan voor de keuken: de EVOL-S Volumekraan van Blanco is een wereldprimeur van formaat. Het is de eerste kraan die hoeveelheden water exact kan afmeten. Snel en nauwkeurig. Een keukenkraan die ook nog eens je maatbeker vervangt, zodat je recepten perfect kan uitvoeren. Bovendien bespaar je heel wat water, want je hoeft niet meer onnodig te verspillen wanneer je water moet afmeten. Goed voor het milieu en je portemonnee! 

FotoDe kraan die hoeveelheden water exact kan afmeten

Precieze dosering van de hoeveelheid water

De Blanco EVOL-S Volumekraan is ingenieus bedacht, want dankzij de handige draaiknop kan je waterhoeveelheden exact afmeten. De knop is uitgerust met een schaal van 100 ml tot 5 l. Zo kan je dus zelfs kleine hoeveelheden uiterst nauwkeurig doseren. Ideaal wanneer je bijvoorbeeld taart- of pizzadeeg wil maken. Of papflesjes wil vullen, saus wil maken … Geen maatbeker nodig maar wel alles perfect afgemeten!

Zo verspil je geen water in een poging om de exacte hoeveelheid af te meten.

Wanneer je het gewenste volume op de draaiknop geselecteerd hebt, is het voldoende om deze knop aan de zijkant aan te raken om de gewenste hoeveelheid water te krijgen. Handig, want zo verspil jij geen water in een poging om de exacte hoeveelheid af te meten.

FotoDe kraan die hoeveelheden water exact kan afmeten

Tijdsbesparing in een designjasje

Daarnaast is de kraan uitgerust met een Dynamic Flow Control System. Hoe groter de gewenste hoeveelheid water, hoe sterker en sneller de waterstroom. Zo hoef je ook niet lang te wachten wanneer je bijvoorbeeld een volle emmer nodig hebt. Ook praktisch is de uittrekbare sproeikop. Hiermee reinig je gemakkelijk je spoelbak of vul je bijvoorbeeld een gieter zonder knoeien.

Het regelen van warm of koud water doe je met de aparte hendel. De kraan komt bovendien in twee varianten: met de hendel links of rechts. Zo kan je je kraan optimaal afstellen op je spoelbak. Daarnaast kan je kiezen uit twee uitvoeringen: chroom of roestvrij staal. Zo wordt de EVOL-S Volumekraan de ster in ieders keuken.

FotoDe kraan die hoeveelheden water exact kan afmeten

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen