pinterest
De intelligente keuken van Siemens

De intelligente keuken van Siemens

Transformeer elke eetervaring tot een culinair meesterwerk met de nieuwe serie studioLine diagonale wandschouwkappen en touchSlider inductiekookplaten van Siemens. Deze apparaten geven maximale flexibiliteit en controle. Laat bijvoorbeeld de kookplaat het vermogen van je wandschouwkap regelen. Bovendien, dankzij de krachtige iQdrive-motor, werkt je wandschouwkap geruisloos, waardoor je ongestoord kunt concentreren op andere aspecten van je kookkunst. Stap in de wereld van de intelligente keuken met Siemens.

Stem afzuigkap en kookplaat op elkaar af

FotoDe intelligente keuken van Siemens

De intelligente kookplaten en diagonale wandschouwkappen van Siemens maken koken intuïtief. Bovendien kun je ze volledig aanpassen en automatiseren volgens je eigen voorkeuren. Met een kookplaat die naadloos samenwerkt met je afzuigkap, zet je snel en eenvoudig heerlijke gerechten op tafel. Dankzij Intelligent Hood Automatic hoef je bovendien de afzuigkap niet meer handmatig aan te passen. Verbind simpelweg je kookplaat met de bijbehorende wandschouwkap via je Home Connect-account. De wandschouwkap stemt vervolgens automatisch het ventilatieniveau af op de temperatuur en het vermogen van de kookplaat. Wanneer je klaar bent met koken, schakelt de afzuigkap moeiteloos over naar de automatische naloopfunctie.

Kookplaat met braadsensor en flexzones 

FotoDe intelligente keuken van SiemensHoud de temperatuur in je pan constant, dankzij de keuze uit maar liefst 11 temperatuuropties. Intelligente sensoren handhaven deze constante temperatuur en voorkomen aanbranden, waardoor je telkens weer de beste kookresultaten bereikt. De Intelligente FlexZones van Siemens houden je flexibel tijdens het koken. Deze speciale sensoren onder het glaskeramiek herkennen automatisch de vorm en grootte van pannen en andere kookgerei, en passen de kookzones hierop aan door ze te combineren of te splitsen. Wanneer je je kookgerei verplaatst, passen de instellingen zich onmiddellijk aan. De warmte beweegt gewoon met je mee. Plaats je kookgerei op de kookplaat, zet hem aan en geniet van flexibel koken.

De favoriet-knop 

FotoDe intelligente keuken van SiemensPas je kookplaat volledig naar jouw wensen aan met de handige Favoriet-knop. Koppel je kookplaat aan je geregistreerde Home Connect-account en integreer het apparaat naadloos in je slimme huis. Voeg je favoriete slimme functie toe en met slechts één druk op de knop kun je bijvoorbeeld de verlichting in je woonkamer inschakelen of handmatig de lichtintensiteit en de ventilatiestand van de bijpassende diagonale wandschouwkap aanpassen, rechtstreeks vanaf je kookplaat. Al je keuzes binnen handbereik met één knop. Personaliseer je kookervaring en transformeer je woning in een slim huishouden.

Wil je meer weten, kom dan naar het Inspiratiehuis 20|20, de grootste Siemens-showroom van Nederland of bestel de brochure hieronder!

Volg ons via

facebook instagram pinterest twitter

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen