De ideale keukenlade met Legrabox van Blum

De ideale keukenlade met Legrabox van Blum

Overvolle keukenlades waar je flink in moet zoeken om net dat ene kruidenpotje te vinden is nu echt verleden tijd met de nieuwe Free-versie van Legrabox. Met deze keukenla van Blum wordt opbergen overzichtelijker en zijn potjes en pakje gemakkelijker te vinden.

Vrij zicht op de inhoud van de keukenlade

De Legrabox is al eerder bekroond met diverse design awards en is er nu ook in de Free-versie met doorzichtige look. Door een inzetstuk in de zijwand en aan de voorkant van diamantglas heb je vrij zicht op de inhoud van de la. Je kan er ook een zijwandje inzetten van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur als de rest van de keuken. Om de laden te compartimenteren, gebruik je bodemloze metalen frames die je ‘schakelt’ door middel van de magnetische zijwanden. Daarnaast zijn er handige opbergbakjes met houtdecor (notenhout en twee versies eikenhout) die je zowel in de lade als erbuiten kan gebruiken. Met gemakkelijk te onderhouden matjes met antislipfunctie en in trendy kleuren bescherm je de ladebodem.

Keukenkast met lade-indeling Legrabox van Blum met glazen zijpanelen
Legrabox met magnetische zijpanelen van diamantglas, om de inhoud van de lade nog beter te kunnen zien.

Keukenkast met indeling keukenlade Legrabox van Blum
Legrabox is ook verkrijgbaar met magnetische zijpanelen in het materiaal, de kleur of de stijl van de rest van de keuken

Blum keukenkast met lade-indeling Legrabox van Blum
Door middel van verschillende bodemloze magnetische 'frames' is elke keukenlade naar eigen wens in te delen.

Keukenkast met strak ingedeelde lades van Legrabox - Blum


BLADER OP MERK

BLADER OP PRODUCTGROEP

Andere bezoekers bekeken ook

Meld je aan voor de nieuwsbrief