De ideale keukenlade met Legrabox van Blum

Overvolle keukenlades waar je flink in moet zoeken om net dat ene kruidenpotje te vinden is nu echt verleden tijd met de nieuwe Free-versie van Legrabox. Met deze keukenla van Blum wordt opbergen overzichtelijker en zijn potjes en pakje gemakkelijker te vinden.

Keukenkast met lade-indeling Legrabox van Blum met glazen zijpanelen

Vrij zicht op de inhoud van de keukenlade

De Legrabox is al eerder bekroond met diverse design awards en is er nu ook in de Free-versie met doorzichtige look. Door een inzetstuk in de zijwand en aan de voorkant van diamantglas heb je vrij zicht op de inhoud van de la. Je kan er ook een zijwandje inzetten van hetzelfde materiaal en in dezelfde kleur als de rest van de keuken.

Om de laden te compartimenteren, gebruik je bodemloze metalen frames die je ‘schakelt’ door middel van de magnetische zijwanden. Daarnaast zijn er handige opbergbakjes met houtdecor (notenhout en twee versies eikenhout) die je zowel in de lade als erbuiten kan gebruiken. Met gemakkelijk te onderhouden matjes met antislipfunctie en in trendy kleuren bescherm je de ladebodem.

Keukenkast met indeling keukenlade Legrabox van Blum
Legrabox is verkrijgbaar met magnetische zijpanelen in het materiaal, de kleur of de stijl van de rest van de keuken. Ook met diamantglas, om de inhoud van de lade nog beter te kunnen zien.

Blum keukenkast met lade-indeling Legrabox van Blum
Door middel van verschillende bodemloze magnetische 'frames' is elke keukenlade naar eigen wens in te delen.

Keukenkast met strak ingedeelde lades van Legrabox - Blum

Je kan de LEGRABOX lades voorgemonteerd, volledig op maat en per stuk bestellen. Zowel standaard lades als binnenlades en spoelbaklades worden binnen 3 werkdagen op uw adres geleverd. Dankzij de voorgemonteerde lades spaar je dus niet alleen geld maar ook tijd terwijl je toch blijft beschikken over lades van de allerhoogste kwaliteit.

Bestellen kan makkelijk en snel online via de configurator of door de bestelbon voor LEGRABOX te downloaden.

Weten wat de mogelijkheden zijn? Vraag vrijblijvend informatie aan

Orgalux

Lade-indelingen van Orgalux

PRODUCTEN IN ONS ASSORTIMENT

Bekijk alle producten

Volg ons via

Maandelijkse nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Brochures aanvragen

Vraag gratis woonbrochures aan in onze brochure service

Brochure aanvragen
Klik hier om GRATIS
informatie aan te vragen